Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

Instagram bonus audit loopt nog:

Days
Hours
Minutes
Seconds

The next level vereist een nieuw plan

Van wachten tot de groei ooit op magische wijze komt, naar  doeltreffend naar je doelen toewerken.

In dit groepsprogramma bereiden we jouw next level zo voor dat je ‘m alleen nog maar hoeft in te koppen.

review manon 100k wp horizontaal-2


Een doel zonder plan
is als een tosti zonder kaas

Wanneer heb jij voor het laatst gewerkt aan je business? Niet het gevoel daar ooit tijd voor te hebben omdat je alle zeilen bij moet zetten om te werken in je business?

En aan je business werken? Wat houdt dat dan precies in? Dingen als doelen stellen? Ja, dat doe je wel.

Maar zijn dat wel de juiste? Zijn ze niet te safe of juist veel te ambitieus?

Een bedrijf zonder een plan is stuurloos en een bedrijf met een onjuist plan kansloos. Ik help je op weg naar jouw next level, want opschalen, dat gaan we.

Pinky promise.

Hi ondernemer!

Je maakt eindeloze uren, maar het gewenste resultaat blijft uit. Je wil opschalen, echt, maar je doet voor je gevoel al het maximale. Je voelt je overwhelmed, onzeker en o ja, tijd en geld, daar is er gewoon veel en veel te weinig van.

Je onderneemt hierdoor vanuit schaarste. Investeren in jezelf en in je bedrijf? Dat is wel het laatste waar je nu aan denkt. Wie gaat mijn business dan runnen? 

Is this you? Samen gaan we analyseren waarom groei uitblijft en transformeren we jouw bedrijf in een vruchtbare grond die weer gaat leven en geven. 

Om je doelen te behalen, heeft je plan een level up nodig

Wat houd je tegen? Hint: het is niet het universum of de stand van de maan (stop blaming the moon!), maar iets in jou en jouw bedrijf. Misschien houdt je omgeving jou klein of ligt je focus te veel op je hoe in plaats van op je wat. In deze cursus trek ik je uit je gewoontes en duw ik je in de richting van groei. 

Als je blijft doen wat je deed, dan blijf je krijgen wat je kreeg.

Want hoe fijn zou het zijn als: 

Je persoonlijke doelen en business doelen aligned zijn
Je weet aan welke knoppen je moet draaien om te groeien
Je mijn geteste en bewezen systemen kan gebruiken voor omzet, sales en marketing
Je money goals je motiveren in plaats van verlammen

Opschalen begint bij de basis.

Denk je nog wel eens terug aan waarom je ooit begonnen bent? Hoopte je op financiële vrijheid? Wilde je werken on your terms? Stop met reactief werken en stel jezelf weer eens de vraag wat jouw bedrijf voor jou moet doen. Aan de hand daarvan maken we een plan. Niet alleen voor de hoe en de wat zoals een marketingplan en een begroting, maar ook een compleet driejarenplan. Het fundament voor jouw 100k plan begint bij het voornemen dat jouw bedrijf weer voor jou gaat werken, en niet andersom. 

Je hebt gelijk,
ik heb een plan nodig.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer de uitnodigingen voor het 100k winstplan worden verstuurd?

Meld je dan aan voor de wachtlijst.

Met deze exclusieve uitnodiging krijg je een speciaal aanbod.

Inschrijven op de wachtlijst verplicht je tot niks, en is geheel vrijblijvend! Je wint er korting mee, dus schrijf je in.

Stop met reactief werken en plan actief naar je dromen toe


Schrijf je vandaag nog in voor het 100k Winstplan groepsprogramma en krijg het volgende:

5 coaching sessies, live & persoonlijk, 5 weken in totaal!
Strategische opdrachten, direct toepasbaar op jouw business.
Accountability system zodat jij in 5 weken stappen maakt die je in jaren niet gedaan hebt.
Al mijn kennis over het strategisch neerzetten van je aanbod, of dit nu producten of diensten (of een combi) is.
Mijn templates om tonnen omzet te generen en managen, de basis voor jouw 100k winstplan.
Mij als businesscoach. Ik ben er voor jou, ook om de vragen te beantwoorden die je niet meteen zelf op je netvlies hebt. If you show up, dan pak ik door!
Levenslang toegang tot de content en templates

100K WINSTPLAN

Dit krijg je

5 live sessies
3 bewerkbare business templates
Buddy system
Altijd voldoende tijd voor je vragen

€1499 €999

Betaal in 1x en krijg de Strategisch Brandbook cursus cadeau

100K WINSTPLAN

In termijnen

5 live sessies
3 bewerkbare business templates
Buddy system
Altijd voldoende tijd voor je vragen

€1499 €333

Per maand (3 termijnen)

Nu eenmalig met een gigantische korting! Because you’re my friend ;). Knipper met je ogen en hij is weg! 

IS HET 100K WINSTPLAN GROEPSPROGRAMMA
GESCHIKT VOOR MIJ?

Je bent een ondernemer en verkoopt ten minste één product of dienst.
Je hebt geen concreet plan, begroting en/of een strategie, waardoor je geen controle over je omzet hebt.
Je wilt die grote doelen die je voor ogen hebt behalen, mist alleen nog de juiste tools en support.
Het moment is goed, je wilt nu groeien en weet ook waarom.
Je wilt niet 50+ uur werken om jouw omzet doel te behalen
Je wilt een schop onder je kont (of 5)
Je wilt een keer volhouden, niet steeds het wiel opnieuw uitvinden en vol gas zonder twijfels

HERKENBAAR? DAN NODIG IK JOU UIT VOOR DE VOLGENDE LIVE !

De inhoud van de modules

Dinsdag 21 februari 13.00 uur

Om te kunnen groeien is het van essentieel belang dat je jouw persoonlijke ‘why’ helder hebt. Waarom is dit bedrijf belangrijk voor jou, wat gaat het bedrijf voor jou doen? In het Aligned doelen sheet kijken we zowel naar je privé als naar je zakelijke doelen, zodat ze elkaar mogelijk gaan maken en gaan versterken.

Donderdag 23 februari 13.00 uur

Een business moet een paar dingen zijn om te slagen: tactisch en duidelijk. Ze zeggen niet voor niets ‘confusion is the killer of conversion’. In deze module gaan door jouw aanbod heen met een machete, of juist met wat cement en bakstenen. Soms moet je afscheid nemen, soms moet je bouwen. We zoomen in op jouw verdienmodel en maken we het strategisch, logisch en winstgevend.

Dinsdag 28 februari 13.00 uur

We houden (bijna) allemaal van geld, maar als je het woord ‘begroting’ zegt in een zaal vol ondernemers, dan rennen ze gillend weg. In deze module geef ik je mijn money goals template. Hiermee krijg je meer grip op de financiën van je bedrijf, weet je wat er gaande is en kan je heel makkelijk financiële doelen stellen. 

Donderdag 2 maart 13.00 uur

Nu de money goals gesteld zijn, is het tijd om ze te behalen. En hoe dat gaat, leer je in deze marketing module. Misschien wel de leukste module, want we gaan samen toffe marketing plannen bedenken. Maar we maken ze wel SMART en ik zorg voor voldoende accountability momenten zodat je shiny object syndrome je niet afleidt en je niet blijft hangen in ‘leuke dingen bedenken’.

Dinsdag 21 maart 13.00 uur

Als alle modules en plannen gemaakt zijn, gaan we nog één keer door alle stappen heen. Want terugkijken zorgt ervoor dat je optimaliseert. In deze sessie krijg je de kans om jouw laatste vragen te stellen tot ik je de wijde wereld in stuur met je nieuwe plan!

WAAROM IK JOU KAN HELPEN

Ik ben Aranka en ik ben ondernemer en business coach. Na het starten van twee succesvolle bedrijven en het verkopen van mijn online bedrijf, ben ik (startende) ondernemers gaan coachen.

Een van de redenen dat ik al mijn bedrijven succesvol heb gemaakt, is omdat ik heb geleerd hoe ik Instagram slim in kan zetten. Ik heb inmiddels tienduizenden producten verkocht via ‘the gram’ en weet dat dit dé plek is om een community te bouwen, je producten organisch te testen en vervolgens te verkopen aan mensen die al enthousiast zijn over jou en je product.

Believe me, je wil niet weten hoeveel stress, slapeloze nachten en advertentiekosten ik heb bespaard door voor al mijn bedrijven een longlasting community op te bouwen

Ik geloof volkomen dat Instagram ontzettend waardevol is voor elke ondernemer. Toch voelt het voor veel ondernemers als een complete waste of time. 

Daar wil ik verandering in brengen. Na jaren proberen en strategieën testen, heb ik de meest waardevolle kennis en skills samen met mijn ervaringen verzameld in één formule. Zo kun jij leren van mijn successen en de Instagram learning curve met een paar jaar verkorten. 

FAQ

  • Dit programma is niet bedoeld om een onderneming mee te starten en zo een businessplan te schrijven.  Als je echt nog geen idee hebt wat je gaat doen, doe dan mijn Business kickstart cursus. Wat het wel is, is een programma om je huidige business aan te scherpen en op te schalen. Je moet dus wel al een (beetje) omzet draaien.

Nee, dat maakt niet uit. Zolang er maar tenminste één product of dienst is waar je omzet mee maakt, om mee te werken. 

 

  • Dat kan allebei. Heb je echt meer dan twintig productcategorieën, bijvoorbeeld bij een webshop, dan is het waarschijnlijk niet zo geschikt voor je. Twijfel je, neem dan contact met me op en dan kijken we naar de mogelijkheden. 

 

Er is een live Q&A en ruimte genoeg om jouw casus voor te leggen en jouw vragen aan mij te stellen. Wil je 1:1 coaching? Kijk dan naar mijn Purpose & Profit programma.

Aranka. Ik ben een hoop, net als jij waarschijnlijk. Als je meer wil weten, dan moet je even hier kijken.

Dat zou geweldig zijn, maar no can do. Ik kan je wel garanderen dat als je dit plan doorvoert, je gaat opschalen. Ik breng je de tools, tips, wisdom, beantwoord je vragen en wil net zo graag als jij dat je succesvol bent! Maar je moet wel zelf het werk doen.

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd! Je bent helemaal onderaan de pagina aangekomen. Je weet nu alles. Het enige wat rest is je inschrijven voor die cursus. En o ja, je hebt mijn nummer nog niet. Heb je nog andere vragen of wil je weten of het 100k winstplan groepsprogramma wel echt de beste keuze is voor jouw business?

Stuur me een berichtje via Whatsapp! Ik beantwoord elk berichtje persoonlijk!