Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

1-op-1 coaching

Stop met the hussle en start elke dag vol energie! Ben jij klaar voor een 1:1 coachingstraject? Lees hieronder waar ik jou bij kan helpen of vul direct het aanvraagformulier in.

"mijn omzet is verdriedubbeld"

Door mijn 4 maanden coachingstraject bij Aranka is mijn omzet verdriedubbeld en ontwikkel ik moeiteloos nieuwe producten die naadloos aansluiten op mijn ideale klant. Aranka hield mij met beiden benen op de grond terwijl ik 1001 dingen tegelijkertijd wilde uitvoeren. Ze hield de focus op de juiste plek wanneer ik deze kwijt was en bracht mij keer op keer terug bij de basis om vanuit daar de juiste en meeste groei door te maken. Ik zie mijzelf nu meer als expert binnen mijn vakgebied door de ogen die Aranka voor mij heeft geopend en de stappen die ik sinds haar coaching heb genomen. Ik kan het iedereen aanbevelen, omdat Aranka er ECHT voor je is. Twijfel jij over het uitgeven van dit bedrag? Het is het 1000% waard. Na het opzetten van 1 actie had ik mijn investering in mijzelf (ik zie de investering die ik heb gedaan in Aranka als coach echt als een investering in mijzelf). Als ik mijn omzet kan verdriedubbelen in 4 maanden tijd kun jij dit ook! Je moet het maar graag genoeg willen.

– Yaira @studiophylicia

"Ik heb bijna al mijn doelen behaald"

Voordat ik startte met de coaching had ik mega grote doelen waarvan ik het lastig vond om precies de route uit te stippelen om deze ook echt te gaan behalen. Dankzij de coaching heb ik nu bijna al deze doelen behaald en is daarnaast mijn omzet verviervoudigd. Aranka geeft door haar ervaring als ondernemer heel veel persoonlijke voorbeelden en ik had ook het gevoel dat ze mij daardoor echt begreep. En dat allemaal op z’n Aranka’s: niet mooier maken dan het is, lekker direct en rete concreet.

– @annikahopstaken

Will it be easy? No.
Will it be worth it?
Hell to the yes!

Wat wil jij? Hoe wil jij je business neerzetten? Niet je moeder, niet je klanten, maar jij bepaalt waar je naartoe gaat. Jouw business is hét middel om jouw doelen (zowel zakelijk als privé) te behalen, maar dan moet het wel allemaal kloppen. Tijdens een coaching traject gaan we samen de strategie voor jouw business neerzetten, vertel ik je alles wat ik weet en stalk ik je net zo lang totdat je mij helemaal zat bent. Dat laatste is maar een beetje waar… maar je krijgt wel veel van mij. 

Hi ondernemer!

Je bent lekker bezig. Je hebt klanten en die zijn ook nog eens heel blij. Maar de belangrijkste persoon in je leven (lees, jij) is niet zo happy de peppie. Waar is die overvloed waar iedereen (vooral op Instagram) over praat? De business side ziet er misschien wel goed uit, maar je mist perspectief en voelt aan alles dat je nog zo veel harder kan groeien. ‘Oké’ is niet langer genoeg. Je bent ondernemer geworden, omdat je zelf de touwtjes in handen wilt hebben, en dat is nu niet waar je staat.

Klinkt dit bekend? Met focus, strategie en een zetje hier en daar, transformeer ik je van slaaf naar baas van je business.

Een transformatie begint
bij een keuze:

Loslaten van alles wat je tegenhoudt en van jezelf niets minder verwachten dan waar je hart sneller van gaat kloppen.

Ja, ook als je twijfelt of dit niet de verkeerde hartkloppingen zijn en je stiekem een beetje naar wordt van je eigen doelen. Ik snap het, er is een dunne lijn tussen ‘dit is geweldig’ en ‘kan iemand  112 bellen’. Maar laten we ons daardoor tegenhouden? Dacht het niet. 

Ben je klaar om:

...hard te werken (dit keer met resultaat)?
...jouw big girl pants aan te trekken, ongeacht wat mensen ervan vinden?
...plan b achter je te laten en met alles wat je hebt te kiezen en te gaan voor plan a?

Ik ben geen coach-die-coaches-coacht, maar ondernemer.

Goed zijn in wat je doet is geen garantie voor een succesvolle business. Niet eerlijk, wel waar.  En naast het runnen van mijn eigen ondernemingen, heb ik inmiddels heel wat ondernemers uit allemaal verschillende niches geholpen met het herstructureren van hun business. Ik zie vaak ondernemers die extreem goed zijn in wat ze doen, ze maken fantastische producten en leveren geweldige diensten. Ze maken ook nog eens een hoop uren, maar onder de streep betaalt zich dat niet uit. Waarom is dat? Omdat er meer komt kijken bij het laten groeien van een bedrijf.  Zie een business als een machine. Sommige ondernemers hebben een verouderde machine die piept en kraakt en anderen hebben er eentje die zo ingewikkeld is dat alleen zij snappen hoe deze werkt. Zou het niet veel fijner zijn als je machine gewoon goed functioneert, zodat die lekker zelf aan de slag gaat en jij je handen weer vrij hebt? Dan kunnen we het ook over groeien gaan hebben, in plaats van het onderhoud.

Ben jij
all out of excuses?
Let's go!

Er is geen one-size-fits all formule naar een succesvolle business.

Je strategie is evenmin in beton gegoten. Zonder plan kun je prima een business starten, je kan er zelfs de eerste groeistappen mee maken. Maar wil je echt groeien in de richting van jouw dromen en doelen, dan moet je op z’n minst weten WAAR die stip aan de horizon staat. Zodat je keuzes kan maken, dingen los kan laten zoals overtuigingen maar ook zeker klanten die niet meer bij jouw nieuwe plan passen.

En ik weet één ding zeker, heb jij het tot dusver geschopt zonder doelen, helderheid in je cijfers en strategie? Ben je dan niet een klein beetje nieuwsgierig hoe je business eruit zou zien met deze fundamentals?

Schrijf je vandaag nog in voor het Profit & Purpose programma, ga zes maanden samen met mij knallen en krijg het volgende:

Zesmaal live online groepscoaching
Driemaal 1:1 coaching call
Drie keer expert masterclass (health, structuur en sales)
Toegang tot het 100k winstplan (alle sessies & online course)
Speciale Google Drive voor huiswerk & coaching sessies
Entrepreneur databank: alle templates en cursussen die je nodig hebt
Een Facebook community voor support & vragen

IS EEN COACHING TRAJECT GESCHIKT VOOR MIJ?

Je bent een ondernemer en verkoopt ten minste één product of dienst.
Je bent toe aan verandering in je business. Misschien weet je nog niet precies te weten wat je wil of gaat veranderen, maar één ding is duidelijk: dit is niet langer meer genoeg.
Alle algemene adviezen leveren jou niets op. Je hebt behoefte aan the full package: een nieuw doel met een bijpassend plan, én vooral ook tijdens de uitvoer antwoorden op alle vragen die er onvermijdelijk komen. Een programma op maat gemaakt voor jouw business.
You are stuck. Je weet dat wat je gedaan hebt om hier te komen, je niet gaat brengen naar waar je naartoe wilt.
Je realiseert je dat in dit proces het wiel zelf uit kunt vinden, maar dat dat samen wel veel slimmer is. En sneller. En minder eenzaam maar vooral ook inspirerend.

IS THIS YOU?
VUL DAN DE INTAKE FORMULIER IN

Stappenplan

1: Vul het aanvraag formulier in. Dit kost je ongeveer 30 minuten
2: We plannen een intake gesprek in en bekijken of we een match zijn
3: Na goedkeuring van de offerte, start jouw coachingraject
4: Ik laat je niet hangen! Je hebt nog een accountability call tegoed na afloop

WAAROM IK JOU KAN HELPEN

Ik ben Aranka en ik ben ondernemer en business coach. Na het starten van twee succesvolle bedrijven en het verkopen van mijn bedrijf, ben ik ondernemers gaan coachen.

Een van de redenen dat ik al mijn bedrijven succesvol heb gemaakt, is omdat ik altijd hulp in heb geschakeld. Eerst kon ik dit niet betalen en ruilde ik kennis voor koffie, een bureautafel voor een logo en gaf ik zelf advies in ruil voor een website. Ik ben net als jij met niets begonnen. En dat ben ik ook absoluut niet vergeten.

Ik weet hoe onmogelijk iets kan voelen als je nog niet het bewijs hebt gezien dat het kan. Maar met mijn ervaring, met mijn eigen bedrijven en door het helpen van andere ondernemers, weet ik ook wat werkt om jou verder te laten groeien.

FAQ

Mijn coachingstraject is niet bedoeld voor ondernemers die nog maar net begonnen zijn. Je moet wel al door alle start perikelen heen zijn gegaan. Dit is ook om het niveau van de groep te waarborgen. Als je onder de 50k omzet zit, doe dan mee met mijn 100k Winstplan groepscoaching.

Ja, 50k omzet (denk je, ik ben de uitzondering, dan mag je het wel altijd proberen.

  • Dat kan allebei. Heb je echt meer dan twintig productcategorieën, bijvoorbeeld bij een grote webshop, dan is het waarschijnlijk niet zo geschikt voor je. Twijfel je, neem dan contact met me op en dan kijken we naar de mogelijkheden. 

 

Aranka. Ik ben een hoop, net als jij waarschijnlijk. Als je meer wil weten, dan moet je even hier kijken.

Sorry, dat doe ik al een tijdje niet meer. Iets met grenzen. 

Interesse?

Momenteel is er een wachtlijst. Maart 2023 heb ik weer plek voor nieuwe 1:1 klanten. Vul het aanvraagformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.

Disclaimer: Het invullen van het aanvraag formulier is geheel vrijblijvend. Het is voor mij een manier om te kijken waar je nu staat en of wij een match zijn. Mocht dat zo zijn, neem ik persoonlijk contact met je op om een intake gesprek in te plannen – ook dat is vrijblijvend. Je zit nog nergens aan vast tot je akkoord geeft op een samenwerking.