GRATIS MASTERCLASS: BUSINESS GROWTH CLASS

De exacte stappen naar meer "“OMG-ik-MOET-met-jou-werken” klanten

In 60 minuten laat ik je zien:

⮕ Hoe je een business bouwt met consistente omzet maanden dankzij een community van enthousiaste SuperFans

⮕ Hoe je op een krachtige manier jouw business opbouwt en passief inkomen weet te realiseren (zonder kokosnoot op Bali Instagram foto’s)

⮕ Wat er nodig is om een klantmagneet te worden zodat jij de leukste klanten aantrekt die alles van jou willen kopen en waar je er nog wel 10 (of dream big, 100) extra van wilt

⮕ Hoe je  uit de omzet rollercoaster  stapt (je weet wel, pieken en dalen en over de kop gaan van de stress) aen  naar constante 💸  gaat

Ik maak ondernemen simpel voor je

Ondernemen is echt simpel (ookal voelt dat waarschijnlijk nu niet zo).

 

Na bijna 10 jaar zelf mijn (online) businesses te hebben gegroeid en die van mijn klanten weet ik één ding zeker:

 

Je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden, alle succesvolle ondernemers doen een paar cruciale dingen precies hetzelfde.

 

Daar ben ik zelf het bewijs van: met de drie bedrijven die ik heb gehad, en de honderden klanten die ik heb mogen helpen groeien.

 

Je doet waarschijnlijk een paar stappen in de verkeerde volgorde. 

 

In BUSINESS GROWTH CLASS leer je mijn bewezen stappenplan om de leukste klanten aan te trekken en daarmee consistente 💸 maanden en vrijheid realiseert. Maar ook hoe je jezelf niet verliest in het proces. Want ondernemen kan echt simpel zijn, maar het moet wel leuk blijven.

Dit krijg je tijdens deze masterclass:

De business strategie die elke succesvolle business owner nodig heeft. Believe me, mijn succes strategie werkte voor alle 3 mijn succesvolle businesses, maar ook voor mijn klanten
Een gamechanging tip hoe je online klanten kunt aantrekken door minder te doen
Mijn beste tip om nooit meer de maand op €0 te beginnen. Stel je voor hoe dat zou zijn.. Ik laat je zien hoe het is om die vrijheid te ervaren.
Say goodbye to shiny object syndrome waarbij je cursus na cursus verzamelt maar niet de juiste stappen zet, en leer wat de juiste volgorde is van het bouwen van een succesvol bedrijf (met een liefdevolle schop onder je kont)

Live op maandag 29 juli 10.00 uur

Dit is niet weer zo’n gratis masterclass van de zoveelste business coach met dé beloofde holy grail. Dit is de laatste masterclass die je hoeft te kijken. In deze Business Growth Masterclass deel ik met je het stappenplan wat elke succesvolle ondernemer volgt.

Voor wie is deze Business Growth Class?

Dienstverleners: marketeers, coaches (in any niche), creatieve dienstverleners: je verkoopt jouw kennis of tijd (online)
Ondernemers die graag meer klanten willen, zonder zichzelf te overwerken of zich te verliezen in je werk. Naast ondernemer ben je ook een vrouw, vriendin, dochter (en je probeert leuk te blijven).
Je merkt dat jouw business plan onstabiel staat, waardoor jij in jouw rol als ondernemer ook onstabiel staat en verschillende dingen probeert. Je wilt weten HOE je jouw business moet draaien en WAT daarvoor nodig is.
Je bent al IN BUSINESS > KVK nummer is ready, je hebt al jouw eerste klanten gehad maar je bent ready voor die focus zodat je consistente omzet gaat draaien

Ben je er klaar voor een duidelijke business strategie gebouwd om jouw droomleven te realiseren?

Niet de trends, de hacks en de “get rich quick” schemes waarbij je binnen 24 uur 10k omzet zou leren (trust me je wordt nog eerder door de bliksem getroffen terwijl je de loterij wint). 

Jij wilt een business bouwen waar je verliefd op bent, je wilt naar minstens €5k/€10k maanden doorgroeien dit jaar.

Meld je dan aan voor Business Growth Class

Claim jouw gratis plekje

About Aranka

Ik ben net als jij ondernemer.

Ik test, maak wilde plannen en heb successen en uitdagingen, maar ik heb vooral hart voor het ondernemerschap.

Daarom moet ik als coach soms ook hard zijn. Ik ben type ‘niet lullen maar poetsen’. Van alleen achterover leunen met je gemanifesteerde visionboard is nog nooit iemand rijk geworden.

Dus zet die kokosnoot op Bali voor nu nog even in de koelkast. We gaan eerst bouwen en je business runnen als een baas. The fun way, zonder gek te worden. Dat kan. Echt. 

14 dagen niet-goed-Geld-terug garantie

Ik weet zeker dat Business Success Formule super waardevol voor je gaat zijn. Denk je na het kijken, en volgen van minstens één van de tips: dit was geen €27 waard? Stuur me dan een mail en dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. 

Ik vraag je alleen te laten zien dat je het op zijn minst geprobeerd hebt, deal?

Door deze masterclass te kopen, loop je dus geen enkel risico. Ik zal hier onder uitleggen waarom ik een kleine bijdrage vraag.

Waarom een betaalde masterclass?

Je kunt tegenwoordig eindeloos veel informatie online vinden, vraag het onze vriend ChatGPT, doe een rondje Google of zoek slim op Instagram met hashtags en je krijgt het ene advies na het andere advies voorgeschoteld.

Ik geloof dat de informatie die ik je ga vertellen in deze masterclass veel meer waard is dan de gratis tips die je online kunt vinden. Maar ik vraag om een kleine investering, zodat jij een commitment aangaat en daadwerkelijk komt opdagen voor jezelf en jouw (toekomstige) business.

Transformatie begint immers met een transactie. Daaraan vooraf gaat een beslissing. Een beslissing die jij nu moet maken: investeer jij vandaag in de toekomst van jouw bedrijf?