business
success
formule

Wat als je precies
weet welke stappen
je moet zetten om
je business te groeien?

Stel je eens voor: een toekomst waarin je zelf controle hebt over het aantal klanten wat je aantrekt, waarin je de vrijheid hebt om te doen waar je gepassioneerd over bent en waarin je een winstgevend bedrijf opbouwt dat jouw leven verrijkt. 

Dat is de Business Succes Formule.

Live: dinsdag 1 augustus 10.00 uur

Het succes van elke business is afhankelijk van de formule die ze consistent volgen

Na bijna 10 jaar zelf mijn (online) businesses te hebben gegroeid en die van mijn klanten weet ik een ding zeker:

Je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden, alle succesvolle ondernemers doen een paar dingen precies hetzelfde.

Daar ben ik zelf het bewijs van: met de drie bedrijven die ik heb gehad, en de honderden bedrijven van klanten die ik heb mogen helpen groeien.

Authentiek zijn en je business groeien volgens gebaande paden kan naast elkaar bestaan!

In de Business Succes Formule leer je mijn bewezen stappenplan dat ervoor zorgt dat de fundering van je bedrijf sterk staat. Door het toepassen van deze vijf essentiële stappen, ben je in controle en kun je zelf klanten aantrekken

Dit leer ik je tijdens deze masterclass

De 5 stappen naar een winstgevend bedrijf
Hoe je organisch en met 0 euro marketing budget nieuwe klanten aantrekt
Mijn beste tip om elke maand in de groene cijfers te beginnen

VOOR WIE IS DEZE masterclass?

Voor (online) ondernemers, dienstverleners, marketeers, coaches, salons en creatieve ondernemers.
Je bent IN BUSINESS, jouw product/dienst is er al en je hebt al klanten
Je wilt meer klanten, op een slimme manier, zonder jezelf te overwerken en je ziet potentie voor schaalbare producten

Dus, ben je er klaar voor om de gebaande paden van succes te betreden? Om te leren van iemand die zelf de reis heeft afgelegd en talloze anderen heeft geholpen om hun dromen waar te maken?

Meld je dan aan voor de Business Succes Formule Masterclass en ontdek hoe jij met mijn stappenplan een winstgevend bedrijf kunt bouwen!

Nu voor slechts €27,- in plaats van €97,-

Ik heb niet alleen mijn omzetdoelen behaald (waar ik eerst ontzettend bang voor was), maar heb ik zelfs voor kwartaal 1 meer omzet omgezet dan begroot. Say what! Kwartaal 2 is nog ambitieuzer en hoewel mij dat aardig wat gezonde spanning geeft, heb ik er ook ontzettend zin in. Ik zie het niet meer als een mission impossible, maar iets wat gewoon kan.

Anne-Loes @annewoesjh

Voordat ik startte had ik mega grote doelen waarvan ik het lastig vond om precies de route uit te stippelen om deze ook echt te gaan behalen. Nu heb ik bijna al deze doelen behaald en is daarnaast mijn omzet verviervoudigd.

Annika @annikahopstaken

Waarom een betaalde masterclass?

Je kunt tegenwoordig eindeloos veel informatie online vinden, vraag het onze vriend ChatGPT, doe een rondje Google of zoek scroll even op Instagram en je krijgt het ene advies na het andere advies voorgeschoteld.

Ik geloof dat de informatie die ik je ga vertellen in deze masterclass veel meer waard is dan de gratis tips die je online kunt vinden.

Ik vraag om een kleine investering, zodat jij een commitment aangaat en daadwerkelijk komt opdagen voor jezelf en jouw (toekomstige) business.

Echte verandering begint immers met een transactie. Daaraan vooraf gaat een beslissing. Een beslissing die jij nu moet maken: investeer jij vandaag in de toekomst van jouw bedrijf?

Uiteraard krijg je toegang tot een replay na aanmelding, zodat je de masterclass in je eigen tijd terug kunt kijken.

About Aranka

Ik ben net als jij ondernemer.

Ik test, maak wilde plannen en heb successen en uitdagingen, maar ik heb vooral hart voor het ondernemerschap.

Daarom moet ik als coach soms ook hard zijn. Ik ben type ‘niet lullen maar poetsen’. Van alleen achterover leunen met je gemanifesteerde visionboard is nog nooit iemand rijk geworden.

Dus zet die kokosnoot op Bali voor nu nog even in de koelkast. We gaan eerst bouwen en je business runnen als een baas. En dat zonder gek te worden. Dat kan. Echt.