Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers


Freedom
Framework

Wat als je precies
weet welke stappen
je moet zetten om jouw
droombusiness te bouwen?

Stel je eens voor:

Het is 2024, je hebt een fantastische business, waarin je zelf controle hebt over het aantal klanten wat je aantrekt, waarin je de vrijheid hebt om te doen waar je zo vreselijk goed in bent en winstgevend is waardoor je een leven leeft wat je nooit voor mogelijk had gehouden.

Dat is de Freedom Framework en dit leer ik je in mijn Masterclass!

BEKIJK NU!

Het succes van elke business is afhankelijk van de stappen die je consistent volgt

Na bijna 10 jaar zelf mijn (online) businesses te hebben gegroeid en die van mijn klanten weet ik een ding zeker:

Je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden, alle succesvolle ondernemers doen een paar dingen precies hetzelfde.

Daar ben ik zelf het bewijs van: met de drie bedrijven die ik heb gehad, en de honderden bedrijven van klanten die ik heb mogen helpen groeien.

Authentiek zijn en je business groeien volgens gebaande paden kan naast elkaar bestaan!

In de Freedom Framework leer je mijn bewezen stappenplan dat ervoor zorgt dat de fundering van je bedrijf sterk staat. Maar ook hoe je jezelf niet verliest in het proces. Door het toepassen van deze vijf essentiële stappen, ben je in controle en kun je zelf klanten aantrekken

Dit krijg je tijdens deze masterclass

Het stappenplan die elke succesvolle (schaalbare) business nodig heeft
Ik zet je AAN, vanaf nu is succes en groei de enige optie!
Hoe je online klanten kunt aantrekken door alleen tijd (en geen geld) te investeren
Mijn beste tip om elke maand in de groene cijfers te beginnen

Dit zeggen mijn klanten:

Anne-Loes @annewoesjh

Ik heb niet alleen mijn omzetdoelen behaald (waar ik eerst ontzettend bang voor was), maar heb ik zelfs voor kwartaal 1 meer omzet omgezet dan begroot. Say what! Kwartaal 2 is nog ambitieuzer en hoewel mij dat aardig wat gezonde spanning geeft, heb ik er ook ontzettend zin in. Ik zie het niet meer als een mission impossible, maar iets wat gewoon kan.

Annika @annikahopstaken

Voordat ik startte had ik mega grote doelen waarvan ik het lastig vond om precies de route uit te stippelen om deze ook echt te gaan behalen. Nu heb ik bijna al deze doelen behaald en is daarnaast mijn omzet verviervoudigd.

VOOR WIE IS DEZE masterclass?

Kennisondernemers of dienstverleners: marketeers, coaches (in any niche), creatieve dienstverleners: je verkoopt jouw kennis of tijd (online)
Ondernemers die graag meer klanten willen, zonder zichzelf te overwerken
Je merkt dat jouw business fundament onstabiel staat, waardoor jij ook onstabiel staat en verschillende dingen probeert. Je wilt weten HOE je jouw business moet draaien en WAT daarvoor nodig is.
Je bent al IN BUSINESS > KVK ready, eerste klanten al gehad maar ready voor de next step in groei.

Dus, ben je er klaar voor om de gebaande paden van succes te betreden? Om te leren van iemand die zelf de reis heeft afgelegd en talloze anderen heeft geholpen om hun dromen waar te maken?

Meld je dan aan voor mijn gratis masterclass en ontdek hoe jij een moeiteloos succesvolle ondernemer kunt worden!

Nu voor slechts €0,- in plaats van €97,-

About Aranka

Ik ben net als jij ondernemer.

Ik test, maak wilde plannen en heb successen en uitdagingen, maar ik heb vooral hart voor het ondernemerschap.

Daarom moet ik als coach soms ook hard zijn. Ik ben type ‘niet lullen maar poetsen’. Van alleen achterover leunen met je gemanifesteerde visionboard is nog nooit iemand rijk geworden.

Dus zet die kokosnoot op Bali voor nu nog even in de koelkast. We gaan eerst bouwen en je business runnen als een baas. The fun way, zonder gek te worden. Dat kan. Echt. 

14 dagen niet-goed-Geld-terug garantie

Ik weet zeker dat Business Success Formule super waardevol voor je gaat zijn. Denk je na het kijken, en volgen van minstens één van de tips: dit was geen €27 waard? Stuur me dan een mail en dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. 

Ik vraag je alleen te laten zien dat je het op zijn minst geprobeerd hebt, deal?

Door deze masterclass te kopen, loop je dus geen enkel risico. Ik zal hier onder uitleggen waarom ik een kleine bijdrage vraag.

Waarom een betaalde masterclass?

Je kunt tegenwoordig eindeloos veel informatie online vinden, vraag het onze vriend ChatGPT, doe een rondje Google of zoek slim op Instagram met hashtags en je krijgt het ene advies na het andere advies voorgeschoteld.

Ik geloof dat de informatie die ik je ga vertellen in deze masterclass veel meer waard is dan de gratis tips die je online kunt vinden. Maar ik vraag om een kleine investering, zodat jij een commitment aangaat en daadwerkelijk komt opdagen voor jezelf en jouw (toekomstige) business.

Transformatie begint immers met een transactie. Daaraan vooraf gaat een beslissing. Een beslissing die jij nu moet maken: investeer jij vandaag in de toekomst van jouw bedrijf?