Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

About Aranka

Waarom je mij moet hebben?

Ik ben net als jij ondernemer.

Ik test, maak wilde plannen en heb successen en uitdagingen, maar ik heb vooral hart voor het ondernemerschap.

Daarom moet ik als coach soms ook hard zijn. Ik ben type ‘niet lullen maar poetsen’. Van alleen achterover leunen met je gemanifesteerde visionboard is nog nooit iemand rijk geworden.

Dus zet die kokosnoot op Bali voor nu nog even in de koelkast. We gaan eerst bouwen en je business runnen als een baas. En dat zonder gek te worden. Dat kan. Echt. 

kortom,

Ik ben de schop onder je kont die je niet wil maar wel nodig hebt.

Ik vind het zo zonde als ondernemers blijven hangen en niet de koe bij de hoorns vatten. Nee, het is niet het algoritme van Instagram, ook niet de moordende concurrentie of een ‘zware tijd’. Die dingen kunnen allemaal waar zijn, maar dan is het zaak om je aanpak om te gooien.

Don’t continue the same things if you want different results.
Geen ‘ja maar.’

En ik weet hoe zwaar het kan zijn.

I’ve been there. De highs en de lows waren nog nooit zo real als toen mijn ene bedrijf op het randje van faillissement stond en mijn andere bedrijf juist door het dak ging. Een total mindfuck.

Ondanks dat er zoveel heel goed ging, wist ik zeker dat ik de slechtste ondernemer ooit was en bleef ik maar doorgaan om alles te fixen. Ik werkte 24/7 voor mijn bedrijven, maar mijn bedrijven deden dat niet voor mij.

Uiteindelijk leerde ik op de harde manier dat als het niet goed met mij gaat, het ook slecht gaat met mijn business. Het moest anders en dat begon bij mij. Ik stopte met alles wat mij niet diende. Het ene bedrijf ging op pauze en het andere heb ik succesvol verkocht. Ik begon weer opnieuw met deze keer alle geleerde lessen op zak.

Van bootje op zee zonder motor naar een duidelijke, door mij, uitgestippelde koers.

Wat ik moest leren was simpel:

succesvolle, rijke, grounded en ontspannen (die zijn er echt!) ondernemers onderscheiden zich van de onderbetaalde, ondergewaardeerde en gestresste ondernemers doordat hun zakelijke en persoonlijke doelen aligned zijn

Ze maken elkaar niet alleen mogelijk, maar versterken elkaar ook. Dus wat wil jij? Dat droomhuis? Meer ruimte en vrijheid? 

In Business

Nu we het toch hebben over ondernemerschap en hoe zwaar dat kan zijn; ik schreef een boek.

Misschien is ‘bijbel’ een iets te groot woord en ga ik ervoor naar de hel, maar it’s pretty damn close.

Het is het boek dat ik had willen lezen en altijd bij me had willen hebben toen ik bedacht dat zelf een kledinglijn beginnen een goed idee was.

op deze website:

niet op deze website:

Mijn missie

is om ondernemers te leren een business te bouwen die voor hen werkt, in plaats van andersom. Veel te vaak zie ik dat ondernemers totaal geleefd worden door hun bedrijf.

No fun (dan kun je net zo goed in loondienst gaan) en het brengt je vooral helemaal nergens. Maar wat is dan het geheim van al die succesvolle bedrijven? Het slechte nieuws is dat er geen geheim is.

Het goede nieuws is dat er vaak nog veel winst te behalen is met een gerichte strategie. Ik leid je naar alle sweet spots en zorg ervoor dat je de touwtjes weer in handen krijgt.

What they say:

LEVEL UP MET MIJN COURSES

GOOD THINGS COME TO THOSE WHO HUSTLE

(AND GET MY EMAIL)

LEES IN BUSINESS AKA ‘DE ONDERNEMERS BIJBEL’

It’s funny, because it’s true

Schrijf je in voor mijn no bullsh*t business mails die altijd grappig zijn, maar nooit zo is bedoeld want er zit altijd wel degelijk een inzicht of learning in.