Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

Voor ieder level een passende course

Start, sort-of-got-this, level-up; voor iedere ondernemersfase heb ik een course met LIVE coaching. Een course niet genoeg voor jou? Ik kan je ook op maat helpen binnen mijn groepsprogramma met 1-op-1 coaching.

Jouw level: start

Starters zijn er in allerlei vormen en soorten. Misschien heb je wat side business, wil je dolgraag je baan opzeggen of heb je zojuist je KVK inschrijving op zak. Ik heb een zwak voor starters en help je met deze producten:

Misschien is ‘bijbel’ een iets te groot woord en ga ik ervoor naar de hel, maar it’s pretty damn close. In business is het boek wat ik graag had willen hebben tijdens de eerste 3 jaren van mijn businessavontuur

Business Kickstart

Je wil een bedrijf starten, dat is duidelijk, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Tot nu. Welkom bij stap één. Jouw business opent vandaag zijn deuren met behulp van deze complete Business Kickstart cursus.

In business

Het handboek voor de (online) ondernemer. Van winstgevende funnels bouwen en waardevolle community’s opzetten tot hoe je succesvol faalt: alles in de ondernemers-journey komt aan bod zodat jij vandaag nog ontslag neemt als medewerker van je eigen bedrijf en morgen verdergaat als de CEO van een bedrijf dat voor jóú werkt.

Jouw level: sort-of-got-this

Ben je al even bezig, maar ….

Instapreneur cursus

Van Instagrammer naar Instapreneur met meer volgers, klanten en omzet! Een complete cursus met alles wat je nodig hebt om jouw Instagram strategie te laten werken voor jouw business.

Superfan Formule Training

Je focust je teveel op volgers en klanten. The money is with the Superfans! In deze training leer ik je waar Superfans van gemaakt zijn.

Jouw level: level-up

Voor iedere ondernemersfase heb ik een course met LIVE coaching. Is een e-course niet genoeg voor jou? Ik kan je ook op maat helpen binnen mijn groepsprogramma met 1-op-1 coaching.

Het 100K winstplan

Van wachten tot de groei ooit op magische wijze komt, naar doeltreffend naar je doelen toewerken. In dit groepsprogramma bereiden we jouw next level zo voor dat je ‘m alleen nog maar hoeft in te koppen.

Purpose & Profit

Met Purpose & Profit heb ik voor de ambitieuze ondernemer het ultieme programma gecreëerd voor een monstergroei. Zie het als een ‘level up bubbel’ met 1 op 1 begeleiding en kennis, maar ook implementatie en accountability. Niets houd je meer tegen om door te stromen naar het volgende niveau. Zelfs de saboteur in jezelf niet!

It’s funny, because it’s true

Schrijf je in voor mijn no bullsh*t mail die altijd grappig is, maar nooit zo is bedoeld