Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

Voor ieder level een passende course

Start, sort-of-got-this, level-up; voor iedere ondernemersfase heb ik een course met LIVE coaching. Een course niet genoeg voor jou? Ik kan je ook op maat helpen binnen mijn groepsprogramma met 1-op-1 coaching.

Jouw level: start

Starters zijn er in allerlei vormen en soorten. Misschien heb je wat side business, wil je dolgraag je baan opzeggen of heb je zojuist je KVK inschrijving op zak. Ik heb een zwak voor starters en help je met deze producten:

Misschien is ‘bijbel’ een iets te groot woord en ga ik ervoor naar de hel, maar it’s pretty damn close. In business is het boek wat ik graag had willen hebben tijdens de eerste 3 jaren van mijn businessavontuur

Business Kickstart

Je wil een bedrijf starten, dat is duidelijk, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Tot nu. Welkom bij stap één. Jouw business opent vandaag zijn deuren met behulp van deze complete Business Kickstart cursus.

In business

Het handboek voor de (online) ondernemer. Van winstgevende funnels bouwen en waardevolle community’s opzetten tot hoe je succesvol faalt: alles in de ondernemers-journey komt aan bod zodat jij vandaag nog ontslag neemt als medewerker van je eigen bedrijf en morgen verdergaat als de CEO van een bedrijf dat voor jóú werkt.

Pretty Productive Planner

De Pretty Productive Planner helpt je om zo productief mogelijk te werken en alleen nog maar tijd te besteden aan dingen die iets opleveren. Er is genoeg ruimte voor jouw to do’s, afspraken, doelen en notities. Geen fluff of overbodige onderdelen, maar puur wat je elke dag nodig hebt om je doelen te smashen.

Jouw level: sort-of-got-this

Ben je al even bezig, maar ….

Instapreneur cursus

Van Instagrammer naar Instapreneur met meer volgers, klanten en omzet! Een complete cursus met alles wat je nodig hebt om jouw Instagram strategie te laten werken voor jouw business.

Business Success Formule

Stel je eens voor: een toekomst waarin je moeiteloos klanten aantrekt, waarin je de vrijheid hebt om te doen waar je gepassioneerd over bent en waarin je een winstgevend bedrijf opbouwt dat jouw leven verrijkt. Dat is de Business Succes Formule.

Superfan Formule Training

Je focust je teveel op volgers en klanten. The money is with the Superfans! In deze training leer ik je waar Superfans van gemaakt zijn.

Jouw level: level-up

Voor iedere ondernemersfase heb ik een course met LIVE coaching. Is een e-course niet genoeg voor jou? Ik kan je ook op maat helpen binnen mijn groepsprogramma met 1-op-1 coaching.

business success blueprint

Voor een succesvolle schaalbare business waarbij klanten naar jou toe komen volg je mijn bewezen blauwdruk. Na het volgen van de Business Success Blueprint heb jij een strategisch plan voor continue groei zonder dat het je 100 uur per week kost en elke maand niet meer als een reset voelt omdat je weer nieuwe klanten aan moet trekken om die bankrekening te vullen.

It’s funny, because it’s true

Schrijf je in voor mijn no bullsh*t mail die altijd grappig is, maar nooit zo is bedoeld