Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

Alles van A tot IN BUSINESS om te ondernemen zonder gek te worden

"Dit boek zouden ze standaard bij de KVK moeten meegeven"

Het boek is prettig geschreven en echt een handbook wat bij de KvK gegeven mag worden naar mijn mening. Ik vond de interviews met andere ondernemers echt heel waardevol. Daarnaast staat het boek vol met praktische tips van vrouwen die bewezen succesvol zijn waar ik meteen mee aan de slag kon gaan.

– Jill

"Eindelijk een boek voor online ondernemers"

Meeste ondernemersboeken zijn voor zzp’ers, freelancers, mkb’ers of startup. Dit boek is origineel, omdat het de lessen deelt van de relatief nieuwe online ondernemer, met online aanbod. Echt een andere doelgroep. Schrijfster gaat verder dan haar eigen kennis en ervaring en heeft meerdere experts betrokken voor divers perspectief. Fijn boek met thema’s als community, salesfunnels, diversify-en in je aanbod.

– Kiki

reviews

Dit boek is voor

Ondernemers! Beginnend en gevorderd. Het helpt je op weg, scherpt aan, motiveert, inspireert en is er altijd voor je als je advies nodig hebt.

Als ondernemer heb je helemaal geen tijd om een boek te lezen.

Daarom begin ik dit boek met een “how to read this book” uitleg. Hierin vertel ik je dat je In Business kan zien als een menukaart, En je leest het hoofdstuk wat jou op dat moment dient.

Zit je helemaal in je Instagram grow fase, lees dan hoofdstuk 3 ‘Grow your community, create your tribe’.

Zit je vast, blader dan naar hoofstuk 10: ‘Stoppen als een baas’. Dit boek heeft zo veel extra downloads dat je als je maar 1 hoofdstuk leest en 1 download kijkt al 10x de waarde eruit hebt gehaald. Dus geen tijd = geen excuus.

Is werken voor een baas ook nooit jouw ding geweest? Stroomt door jouw lijf ook ondernemersbloed en ben je altijd bezig met nieuwe kansen en mogelijkheden?

Dan is dit boek voor jou; de ondernemer to be, de ondernemer die al langer bezig is en de ondernemer die net weer opnieuw begonnen is met iets nieuws. Met dit boek heb ik het boek geschreven dat ik zelf had willen lezen voordat ik startte met ondernemen en dat ik in mijn boekenkast miste als founder van drie bedrijven.

Het is, wat mij betreft, hét handboek voor de (online) ondernemer. Van winstgevende funnels bouwen en waardevolle community’s opzetten tot hoe je succesvol faalt: alles in de ondernemers-journey komt aan bod zodat jij vandaag nog ontslag neemt als medewerker van je eigen bedrijf en morgen verdergaat als de CEO van een bedrijf dat voor jóú werkt.

In dit boek

concrete tips
handvatten
oefeningen
testcases uit de praktijk
expert talks, ervaringen en inzichten van twaalf succesvolle ondernemers

De experts in dit boek:

In Business geeft je een kijkjes in de bedrijven van succesvolle ondernemers zoals:

In dit boek

Ideale klant avatar maken
Zo maak je een product funnel voor jouw business
Content pijlers maken
Growth hacks voor jouw business
Van persoonlijk plan naar doelen
Format begroting voor jouw business
5 beste sales tips voor een online business
Influencer marketing checklist

Scan de qr-codes in het boek om toegang te krijgen tot exclusieve video’s met nóg meer kennis.

FAQ

Absoluut! Dit is het boek wat ik had willen lezen vóórdat ik ondernemer werd. 

Heb je ook geen e-mail adres, social media accounts of website? Elk bedrijf zit inmiddels een beetje online. En als dat niet zo is, dan liggen er zo veel kansen voor je in the world, wide, web. Begin dan met mijn boek!

 

Daarom begin ik dit boek met een “how to read this book” uitleg. Hierin vertel ik je dat je In Business kan zien als een menukaart, En je leest het hoofdstuk wat jou op dat moment dient. Zit je helemaal in je Instagram grow fase, lees dan hoofdstuk 3 ‘Grow your community, create your tribe’. Zit je vast, blader dan naar hoofstuk 10: ‘Stoppen als een baas’. Dit boek heeft zo veel extra downloads dat je als je maar 1 hoofdstuk leest en 1 download kijkt al 10x de waarde eruit hebt gehaald. Dus geen tijd = geen excuus.

Jazeker, via storytel en bookbeats kun je mijn boek luisteren

 

Yes, ga daarvoor naar onze vrienden van bol.com (wel via dit linkje dan krijg ik 3 cent affiliate fee)

Aranka. Als je meer wil weten, dan moet je even hier kijken.