Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

Six Figs Club

DE CLUB VOOR CONSISTENTE SALES 

De club voor ondernemers die consistent willen verkopen naar tonnen omzet, een autoriteit in haar expertise en dit wil uitstralen in haar online présence.

Dit jaar groeien we samen naar een (multiple) six figure business!

De 6 Figs Club is het all-in programma waarin je 10 jaar aan ervaring krijgt voor de deal of a lifetime, met mij meegroeit en stapje voor stapje alles wat ik weet en doe, toepast om jouw droombiz neer te zetten.

Ontworpen voor big ass groei in jouw business.

1 jaar lang coaching, feedback & accountability.

You need it all!

En dat krijg je. Alle live programma’s, 1-1 coaching, accountability & een nieuw netwerk van ondernemers die elkaar omhoog trekken. En ja hier mag je schaamteloos jezelf zijn en ideeën pitchen.

Perks of the Six Figs Club:

🥂 Om de week een sessie* (hotseat coaching op strategisch niveau (twv €4000)

🥂 Een content check – send your content (social / Plug & Pay pagina) my way voor feedback (priceless)

🥂 Netwerk waar je jouw nieuwste aanbod in mag toetsen (priceless)

🥂 Toegang tot alle programma’s, cursussen & masterclasses (twv tenminste €10k)

BONUS
✅ 1:1 sessie van 1,5 uur waarin wij samen de route voor dit jaar bepalen (twv €1800)

De programma’s van 2024:

✔️ Power Packs (twv 999 euro)

✔️ 6 figure mindset (twv 197 euro)

✔️ Business kickstart (twv 267 euro)

✔️ Lazy Reels Formule + manychat bundel (twv 199 euro)

✔️ Lead Machine LIVE (twv 2999 euro)

✔️ Magnetic Marketing messaging LIVE (twv 999 euro)

✔️ Business Success Blueprint LIVE (twv 1999 euro)

✔️ Content to Cash Club LIVE (twv 2999 euro)

✔️ 100k winstplan (twv 2500 euro)

De Six Figs Club werkt voor jou voor als je..

.... RETE ambitieus & verliefd op je biz bent
.... Je al 5k+ maanden hebt ervaren en ambitieus genoeg bent om te verdubbelen
.... Je weet hoe je geld verdient en nu schaalbaar wil groeien
.... Je wil jouw tijd in groei investeren
.... Je komt halen EN brengen
.... Je houdt je niet in en gaat ALL IN.... You show up

dit zeggen mijn klanten

“Ik heb meerdere business coachen gehad, maar er is er geen één tot nu toe die zo duidelijk, to the point is en zowel met persoonlijke feedback, met op maat voorbeelden komt en je ook na laat denken als Aranka. Ik zou het BSB programma aan alle kennis ondernemers aanraden.”

Anouk Soute @anouksoute_carddeck_coaching

“Ik zou het iedereen aanbevelen. Eerlijk online programma’s, ik had er altijd trust issues mee. Soms veel te veel geld uitgegeven voor bijna niets. Maar DIT. Je krijgt volledige support van Aranka en haar team. De opdrachten en de sessies zitten bomvol waarde en kennis. En heerlijk teruggebracht naar de praktijk. Zodat het behapbaar en begrijpelijk wordt. Zo kan je er echt wat mee. En de groep onderling support elkaar mega erg.”

Sylvana Jesterhoudt @thejescode.nl

“Programma zit goed in elkaar met leuke extra experts, maar alleen de kennis en ervaring van Aranka alleen is al onbetaalbaar. In een uurtje zet ze je aan en na die sessie verdubbelde ik de waarde van een nieuwe klant!”

Lynn van der Meer @lynn.van.der.meer

SIX FIGS CLUB

Om de week een live sessie
Content check
Toegang tot het six figs netwerk
Toegang tot alle programma’s, cursussen & masterclasses
1:1 sessie van 1,5 uur

€9999

€6666

Je kan ook in 5 of 12 termijnen betalen

95% van mijn klanten verdient de investering in mij en mijn producten in het eerste jaar terug, dus bereken wanneer jouw break-even punt is.

SIX FIGS CLUB - VIP

Om de week een live sessie
Content check
Toegang tot het six figs netwerk
Toegang tot alle programma’s, cursussen & masterclasses
1:1 sessie van 1,5 uur
1:1 kick-off van 2 uur + elk kwartaal een 1:1 sessie

€19.999

€12.999

Je kunt ook in 5 of 12 termijnen betalen

dit zeggen mijn klanten

“Mijn grootste uitdaging was dat ik geen marketing achtergrond heb en dus “maar wat doe” voor mijn gevoel. Dat voelt heel onrustig en rommelig. Met een paar sessies heb ik al zoveel meer inzichten gekregen, wat gelijk veel rustiger voelt. Het is tof om met een groep leuke, ambitieuze ondernemers te mogen luisteren naar Aranka en haar experts en van ze te mogen leren en ook feedback van hun te ontvangen. Dit maakt alles gelijk heel concreet en dat werkt heel motiverend!”

Imke Heuver

“Voordat ik startte had ik mega grote doelen waarvan ik het lastig vond om precies de route uit te stippelen om deze ook echt te gaan behalen. Nu heb ik bijna al deze doelen behaald en is mijn omzet verviervoudigd”

Annika Hopstaken (1:1 coaching)

“Het programma is heel compleet. Ik sta nog helemaal aan het begin en ik wilde niet langer aanmodderen zonder plan en heb daarom gekozen om te investeren in dit programma. Je blijft niet aan de oppervlakte maar door de verdiepende vragen van Aranka wordt je uitgedaagd om echt onwijs concreet te worden, zodat je uiteindelijk je business kraakhelder neerzet. Heel prettig werken waarbij je ook feedback krijgt en er is een kleine groep die je motivatie geeft om ook daadwerkelijk de opdrachten te doen en in te leveren”

Kim Grauwde

FAQ

Voor als je al 5k+ maanden hebt gehad, hoeft nog niet consistent, daar is dit programma voor. Je hebt een aanbod, en het wordt verkocht. Je mag best nog dingen willen veranderen, maar je ervaring om klanten te helpen en geld te verdienen met je business heb je. Ben je daar nog niet? Volg dan mijn Business Success Blueprint om daar te komen.

We geven je 80% van wat je nodig hebt in je bedrijf, de overige 20% hebben we een netwerk voor. Ook helpen we je met wat nu wel en wat nu nog even niet te implementeren: focus is they keyword!

Om de dinsdag van 12:00-13:00, er is een besloten community waar je vragen kan inleveren. Ben je er niet bij, behandel ik je vraag en kun je die sessie terugkijken

  • Je een nieuw aanbod wilt toevoegen of niet blij bent met je huidige aanbod, bijvoorbeeld je eerste groepscoaching programma, online programma of cursus
  • Of als je jezelf opnieuw wilt positioneren of een andere doelgroep wilt aanspreken (je gaat rebranden)
  • Of als je nu vooral klanten via via hebt gekregen maar wilt leren hoe je daar zélf meer controle over krijgt
  • Of als je merkt dat je te weinig uren hebt in een dag maar wel graag meer klanten wilt bedienen en daarin wilt opschalen naar een groepstraject of schaalbaar product

De Business Success Blueprint is het meest geschikt voor dienstverleners, freelancers en kennisondernemers.

Alle live programma’s zitten feedback rondes in. In Content to Cash krijg je feedback op jouw content. In BSB krijg je feedback op jouw salespage, ideale klant en about page. In de coach calls help ik je met strategische vragen zoals: “hoe verkoop ik het beste product X” en, wat kan ik anders doen om de conversie te verhogen.

Voor webshops met vooral fysieke producten is het minder geschikt. Stuur me een DM op Instagram als je hierover wilt sparren.

Dan is de VIP 1:1 voor jou mogelijk als upgrade, voeg deze toe als kassakoopje

Gefeliciteerd!

Je bent helemaal onderaan de pagina aangekomen. Je weet nu alles. Het enige wat rest is je inschrijven voor dit coachingsprogramma. En o ja, je hebt mijn nummer nog niet. Heb je nog andere vragen of wil je weten of deBusiness Succes Blueprint wel echt de beste keuze is voor jouw business?

Stuur me een berichtje via Whatsapp. Ik beantwoord elk berichtje persoonlijk!