Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

Download of kijk

Het is (BIJNA) gratis

01

Business Growth
Masterclass

De exacte stappen naar meer ““OMG-ik-MOET-met-jou-werken” klanten

In 60 minuten laat ik je zien:

⮕ Hoe je een business bouwt met consistente omzet maanden dankzij een community van enthousiaste SuperFans

⮕ Hoe je op een krachtige manier jouw business opbouwt en passief inkomen weet te realiseren (zonder kokosnoot op Bali Instagram foto’s)

⮕ Wat er nodig is om een klantmagneet te worden zodat jij de leukste klanten aantrekt die alles van jou willen kopen en waar je er nog wel 10 (of dream big, 100) extra van wilt

⮕ Hoe je  uit de omzet rollercoaster  stapt (je weet wel, pieken en dalen en over de kop gaan van de stress) aen  naar constante 💸  gaat

02

Gratis hoofdstuk
In Business

In mijn boek leer je alles over de hele cyclus van het ondernemen. Eerst proberen? Download het gehele eerste hoofdstuk over mindset gratis!

03
hoe krijg ik meer volgers, meer volgers via instagram, hoe verkopen via Instagram, hoe geld verdienen via instagram

Superfan Formule

training waarin ik je leer om van je nieuwe Instagram volgers een warme community van Super Fans te maken die staan te springen om je aanbod.
 
04
04

Growth hack

Twee keer per jaar organiseer ik mijn famous GROWTH HACK via Instagram. 

Hier wil je bij zijn.

Werken aan dingen die écht iets opleveren

De Pretty Productive Planner helpt je om zo productief mogelijk te werken en alleen nog maar tijd te besteden aan dingen die iets opleveren. Er is genoeg ruimte voor jouw to do’s, afspraken, doelen en notities. Geen fluff of overbodige onderdelen, maar puur wat je elke dag nodig hebt om je doelen te smashen.

It’s funny, because it’s true

Schrijf je in voor mijn no bullsh*t business mails die altijd grappig zijn, maar nooit zo is bedoeld want er zit altijd wel degelijk een inzicht of learning in.