Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

Download of kijk

Het is (BIJNA) gratis

01

Masterclass:
Follower to Sales Framework

Wil jij niet alleen groeien op Instagram, maar ook meer VERKOPEN aan je volgers?⁠ Volg dan deze Masterclass!
02

Gratis hoofdstuk
In Business

In mijn boek leer je alles over de hele cyclus van het ondernemen. Eerst proberen? Download het gehele eerste hoofdstuk over mindset gratis!

03

Masterclass: Freedom Framework

Stel je eens voor:

Het is 2024, je hebt een fantastische business, waarin je zelf controle hebt over het aantal klanten wat je aantrekt, waarin je de vrijheid heb om te doen waar je zo vreselijk goed in bent en winstgevend is waardoor je een leven leeft wat je nooit voor mogelijk had gehouden.

Dat is de Freedom Framework en dit leer ik je in mijn gratis masterclass. Ik durf te wedden dat je 80% van dit framework hebt overgeslagen of niet écht goed hebt uitgewerkt.

04
04

Growth hack

Twee keer per jaar organiseer ik mijn famous GROWTH HACK via Instagram. 

Hier wil je bij zijn.

Werken aan dingen die écht iets opleveren

De Pretty Productive Planner helpt je om zo productief mogelijk te werken en alleen nog maar tijd te besteden aan dingen die iets opleveren. Er is genoeg ruimte voor jouw to do’s, afspraken, doelen en notities. Geen fluff of overbodige onderdelen, maar puur wat je elke dag nodig hebt om je doelen te smashen.

It’s funny, because it’s true

Schrijf je in voor mijn no bullsh*t business mails die altijd grappig zijn, maar nooit zo is bedoeld want er zit altijd wel degelijk een inzicht of learning in.