Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

1-op-1 coaching

Stop met the hussle en start elke dag vol energie! Ben jij klaar voor een 1:1 coachingstraject? Lees hieronder waar ik jou bij kan helpen of vul direct het aanvraagformulier in.

Ben jij
all out of excuses?
Let's go!

Ben jij dit?

Je hebt een bedrijf, maar wilt het naar een volgend level tillen
 Je zit vast, voelt je onbegrepen door je omgeving en hebt behoefte aan een sparringspartner
Je bent erg gemotiveerd, maar weet niet welke stap je moet nemen om te groeien
Je hebt behoefte aan een realistisch plan en iemand die met je mee kijkt

Wil jij al je kaarten op tafel leggen, tijd maken voor groei en AAN je business werken?

Waarom coaching de beste keuze voor jezelf is?

Wat je ontvangt

Elk coachingstraject is anders, maar de basis is altijd hetzelfde:

……

Wat we oa gaan doen:

  • Businessplan
  • We bekijken je cijfers
  • Doelen stellen
  • Sales technieken

Dat is voor elke ondernemer anders. Ik werk alleen maar met maatwerk bij 1-1 coaching. Zo werkt 1:1 coaching bij mij:

  1. Je vult een aanvraagformulier in en we plannen een vrijblijvend intake gesprek.
  2. Tijdens het intake gesprek bespreken we jouw business en jouw ideale leven en wat er nog in de weg zit om dit te bereiken. We kijken of we een match zijn en of je een coaching sessie met mij wilt plannen. Het intake gesprek is vrijblijvend. Als blijkt dat ik je niet verder kan helpen, dan zal ik je dat eerlijk vertellen en je doorverwijzen naar een andere coach in mijn netwerk.
  3. In de coaching sessie gaan we dieper in op jouw uitdagingen en stellen we samen doelen die jou gaan motiveren. Ik help je door inzicht te geven en tools te bieden met het stellen van prioriteiten en het doorhakken van knopen. Het resultaat is een concreet plan, focus en balans. 
  4. Ik laat je niet hangen in het plan wat we samen hebben gemaakt. We plannen nog een accountability call een paar weken na de coachingsessie. Hierin bespreken we hoe het ging en wat jouw vervolgstappen zijn.

Stappenplan

1: Vul het aanvraag formulier in. Dit kost je ongeveer 30 minuten
2: We plannen een intake gesprek in en bekijken of we een match zijn
3: Na goedkeuring van de offerte, start jouw coachingraject
4: Ik laat je niet hangen! Je hebt nog een accountability call tegoed na afloop

WAAROM IK JOU KAN HELPEN

Ik ben Aranka en ik ben ondernemer en business coach. Na het starten van twee succesvolle bedrijven en het verkopen van mijn online bedrijf, ben ik (startende) ondernemers gaan coachen.

Een van de redenen dat ik al mijn bedrijven succesvol heb gemaakt, is omdat ik heb geleerd hoe ik Instagram slim in kan zetten. Ik heb inmiddels tienduizenden producten verkocht via ‘the gram’ en weet dat dit dé plek is om een community te bouwen, je producten organisch te testen en vervolgens te verkopen aan mensen die al enthousiast zijn over jou en je product.

Believe me, je wil niet weten hoeveel stress, slapeloze nachten en advertentiekosten ik heb bespaard door voor al mijn bedrijven een longlasting community op te bouwen

Ik geloof volkomen dat Instagram ontzettend waardevol is voor elke ondernemer. Toch voelt het voor veel ondernemers als een complete waste of time. 

Daar wil ik verandering in brengen. Na jaren proberen en strategieën testen, heb ik de meest waardevolle kennis en skills samen met mijn ervaringen verzameld in één formule. Zo kun jij leren van mijn successen en de Instagram learning curve met een paar jaar verkorten. 

FAQ

Wij spreken samen een datum en tijd af die voor jou uitkomt. 

Ja, als ik genoeg kennis en ervaring heb rondom dit onderwerp. Je kan altijd een probleem eerst bij mij neerleggen, de bovengenoemde voorbeelden hoeven niet besproken te worden als jij andere behoeftes hebt.

Ja dit is een optie, wil je graag een Mastermind/Groupcoaching geef dit dan aan!

Dat ligt geheel aan het soort coach. Vaak is het goed om eerst een ding af te ronden voor je aan het volgende begint. Maar als het complementair is aan elkaar dan kan het zeker.

De investering voor deze 2 sessies – intake (vrijblijvend), coachingsessie en accountability sessie – is €1499,- excl. BTW.

Interesse?

Momenteel is er een wachtlijst. Maart 2023 heb ik weer plek voor nieuwe 1:1 klanten. Vul het aanvraagformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.

Disclaimer: Het invullen van het aanvraag formulier is geheel vrijblijvend. Het is voor mij een manier om te kijken waar je nu staat en of wij een match zijn. Mocht dat zo zijn, neem ik persoonlijk contact met je op om een intake gesprek in te plannen – ook dat is vrijblijvend. Je zit nog nergens aan vast tot je akkoord geeft op een samenwerking.