Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

Business Success Blueprint

IN 12 WEKEN DE LEUKSTE KLANTEN, VRIJHEID & GELD OP JE BANKREKENING

SAY HELLO tegen je droomleven

Je bent online ondernemer geworden om je eigen online business te bouwen die jouw droomleven mogelijk maakt, waarin je vrijheid ervaart en energie uithaalt.


In BSB geef ik je mijn bewezen stappenplan om meer klanten aan te trekken
zonder harder te werken

Het resultaat: een ontspannen en zelfverzekerde ondernemer, klanten waar je blij van wordt en een nieuwe business die alleen maar kan groeien.

Volgende ronde start dinsdag 21 november 2023
01

GROUNDWORK

Je krijgt focus door keuzes te maken. We maken een killer aanbod, een systeem voor een stabiele klantenstroom. Dit allemaal vanuit aligned business doelen, die werken voor jouw droomleven.
02

TEMPLATES

Meteen uitvoerbare opdrachten en templates waarmee jouw content zichzelf schrijft en je jouw aanbod verkoopt aan jouw droomklanten
03

Sparren

Live feedback en begeleiding in een kleine groepssetting met ruimte om te sparren over jouw business. + een groeiende community als jouw support system

Dit gaan we doen:

Je bedrijf is toch niet zo moeiteloos als je had gehoopt

Toen je begon als ondernemer zag je het helemaal voor je: de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt en meer verdienen dan je ooit hebt gedaan.

Alleen valt het in werkelijkheid tegen…


Je bent een ondernemer met een enorme drive, maar je houdt dit gevoel maar moeilijk vast waardoor de laatste tijd dat vuurtje steeds verder uitdooft.

Als je heel eerlijk bent, zit je jouw eigen succes in de weg door gebrek aan focus, keuzes maken en perfectionisme.

Hierdoor kost ondernemen je veel headspace en er komt meer op je af dan je van tevoren had bedacht. “Alles is mogelijk” is je grootste vijand. Ondertussen probeer je alle ballen hoog te houden: je financiën, huishouden, gezin, relaties… Oh, en self care staat ook ergens (onderaan) op het lijstje.

Je raakt enorm geïnspireerd door al die succesvolle ondernemers, maar inmiddels irriteert het je ook. Je hoort jezelf regelmatig denken: Fijn voor jou, maar leg me eens uit: HOE DAN, VRIENDIN?

Het antwoord is in ieder geval niet ‘harder werken’. Want dat doe je nu al een tijdje. En laten we eerlijk zijn, die designer bag die je jezelf beloofd hebt als doel is nog niet in zicht.

“Geef mij maar dat stappenplan, template of holy grail naar een schaalbaar bedrijf!

👆🏻Dit denk je elke maand wanneer je wéér begint met €0 omzet. En je weer opnieuw moet bedenken waar je jouw volgende leuke klant vandaan moet halen.

Je zuigt als een kennisspons de adviezen die je op Instagram ziet op, je barst van de creatieve ideeën maar als je eerlijk bent: heb je geen idee waar je moet beginnen.

Terwijl je scrollt op Instagram zie je bij de ondernemers die je volgt dat het geld tegen de plinten klotst. Je vriendinnen in loondienst begrijpen niet wat je doet en hebben ook geen antwoord op de vragen die rondspoken in jouw hoofd. Dan voelt het soms best een beetje eenzaam om zelf beslissingen te nemen.

Je koos voor vrijheid en zelfstandigheid, maar eigenlijk heb je behoefte aan iemand die met jouw business meekijkt en zegt wat de volgende stap is.

En precies dat… is het geheim!

Zelfstandig ondernemer zijn betekent niet dat je het helemaal alleen hoeft te doen. I’ll let you in on a little secret: de meeste succesvolle ondernemers zijn ondernemers die om hulp hebben gevraagd.

Ik ben er een van!

Tijd voor verandering

Focus, keuzes maken in je bedrijf die jouw droomleven mogelijk maken en werken aan een business strategie waarvan je wéét dat het werkt.

Hoe klinkt dat?

In het Business Success Blueprint programma bouwen we jouw unieke business met mijn bewezen templates en systemen. Je krijgt ook toegang tot mijn commerciële brein en feedback van mij en het team waarmee ik elk jaar mijn winst verdubbel.

Mijn framework heeft gewerkt voor mij en mijn 3 eerdere bedrijven, maar ook voor de tientallen coachees van de afgelopen jaren.

Ik ga je helpen om de juiste keuzes te maken, in de juiste volgorde en om in ACTIE te komen.

Na het volgen van de Business Success Blueprint…

No No NO:…

Elke maand op €0 beginnen
Een strategie die bestaat uit anderen nadoen zonder concrete doelen
Een bedrijf wat tijd wegneemt van you/family time
Jezelf klein houden en daarmee de groei van je bedrijf tegenhouden
Perfectionisme, shiny object & imposter syndrome
Het gevoel dat je zoveel moet doen
Klanten die je als een dood paard naar binnen moet trekken en al je energie op zuigen

Yes Yes YES:..

Een wachtlijst aan klanten hebben
Jouw unieke blauwdruk creëren, acties meteen uitvoeren en doelen behalen die je niet voor mogelijk hield
Privé- en business doelen die op elkaar zijn afgestemd
3 meter groeien in expert status, zelfvertrouwen en loyaliteit naar jouw eigen behoeftes
Focus op wat het meest resultaat oplevert en NEE zeggen tegen de rest
De allerleukste klanten die jou vinden

dit zeggen mijn klanten

“Ik heb meerdere business coachen gehad, maar er is er geen één tot nu toe die zo duidelijk, to the point is en zowel met persoonlijke feedback, met op maat voorbeelden komt en je ook na laat denken als Aranka. Ik zou het BSB programma aan alle kennis ondernemers aanraden.”

Anouk Soute @anouksoute_carddeck_coaching

“Ik zou het iedereen aanbevelen. Eerlijk online programma’s, ik had er altijd trust issues mee. Soms veel te veel geld uitgegeven voor bijna niets. Maar DIT. Je krijgt volledige support van Aranka en haar team. De opdrachten en de sessies zitten bomvol waarde en kennis. En heerlijk teruggebracht naar de praktijk. Zodat het behapbaar en begrijpelijk wordt. Zo kan je er echt wat mee. En de groep onderling support elkaar mega erg.”

Sylvana Jesterhoudt @thejescode.nl

“Programma zit goed in elkaar met leuke extra experts, maar alleen de kennis en ervaring van Aranka alleen is al onbetaalbaar. In een uurtje zet ze je aan en na die sessie verdubbelde ik de waarde van een nieuwe klant!”

Lynn van der Meer @lynn.van.der.meer

Business Succes Blueprint

Business Success Blueprint is geen “hier heb je 600 uur aan videomateriaal en zoek het zelf maar uit” cursus. Het is een coachingsprogramma met persoonlijke begeleiding waarbij je toegang krijgt tot:

  • Mij als jouw coach, ik ben er echt voor al jouw vragen en twijfels in de FB community
  • Korte up-tempo video’s met veel voorbeelden die transformerend zijn volgens mijn klanten
  • Simpele en concrete opdrachten zodat je AAN gezet wordt om in actie te komen (geen tijd voor twijfels of perfectionisme!)
  • Feedback van mij en mijn team op de ingevulde opdrachten
  • Een community van future business buddies om samen te sparren, elkaar te supporten en te netwerken

In 12 weken heb jij een business die de leukste klanten aantrekt.

Dit gaan we doen:

Dit is mijn 12 weken game plan voor jouw succes:

We schrijven ons uit voor shiny object syndrome, perfectionisme en analysis paralysis, we gaan DOEN
We concretiseren jouw ideale leven en business, zodat jouw business voor jou werkt in plaats van andersom (zonder extra uren te hoeven werken)
We gaan jouw community uitbreiden met ready-to-buy dream clients
We ontwikkelen een onweerstaanbaar aanbod waarbij jouw ideale klant staat te trappelen om deze te kopen.
We creëren een verkoopsysteem voor een stabiele klantenstroom
Je leert hoe je dit stappenplan kunt schalen voor meer klanten, omzet en meer succes

Inclusief

Community van future business buddies voor support, om samen te sparren en je netwerk uit te breiden.
Feedback op de belangrijkste pagina’s van jouw website, die je gaat (her)schrijven aan de hand van foolproof templates
Planning maken zodat je de juiste dingen doet in de tijd die je hebt + Pretty Productive Planner
Een jaar lang toegang tot alle content van BSB want herhalen is opschalen!

BUSINESS SUCCESS BLUEPRINT - DIY VERSIE

6 stappen naar een stabiele klantenstroom
Praktische templates bij elke module om in te vullen
Extra trainingen van mijn team van experts, inclusief concrete opdrachten, invulbare templates en feedback sessies
5x modules met kennisvideo's

€1997

€997

Je kan ook in 6 termijnen van €167 betalen

95% van mijn klanten verdient de investering in mij en mijn producten in het eerste jaar terug, dus bereken wanneer jouw break-even punt is.

In de Business Success Blueprint
leer je de ABC-methode:

Aanbod

Een onderscheidend aanbod waardoor je niet de zoveelste ondernemer bent met hetzelfde verhaal en aanbod

A

Bereik

een groeiend bereik van ideale klanten die staan te trappelen tot jij jouw aanbod presenteert als oplossing voor hun probleem

B

Conversie

een converterend sales systeem waarmee je jouw succesrate van lead naar klant skyrocket

C

dit zeggen mijn klanten

“Mijn grootste uitdaging was dat ik geen marketing achtergrond heb en dus “maar wat doe” voor mijn gevoel. Dat voelt heel onrustig en rommelig. Met een paar sessies heb ik al zoveel meer inzichten gekregen, wat gelijk veel rustiger voelt. Het is tof om met een groep leuke, ambitieuze ondernemers te mogen luisteren naar Aranka en haar experts en van ze te mogen leren en ook feedback van hun te ontvangen. Dit maakt alles gelijk heel concreet en dat werkt heel motiverend!”

Imke Heuver

“Voordat ik startte had ik mega grote doelen waarvan ik het lastig vond om precies de route uit te stippelen om deze ook echt te gaan behalen. Nu heb ik bijna al deze doelen behaald en is mijn omzet verviervoudigd”

Annika Hopstaken (1:1 coaching)

“Het programma is heel compleet. Ik sta nog helemaal aan het begin en ik wilde niet langer aanmodderen zonder plan en heb daarom gekozen om te investeren in dit programma. Je blijft niet aan de oppervlakte maar door de verdiepende vragen van Aranka wordt je uitgedaagd om echt onwijs concreet te worden, zodat je uiteindelijk je business kraakhelder neerzet. Heel prettig werken waarbij je ook feedback krijgt en er is een kleine groep die je motivatie geeft om ook daadwerkelijk de opdrachten te doen en in te leveren”

Kim Grauwde

Join Business Success Blueprint als..

Je hebt al de beslissing hebt genomen dat jij een succesvolle ondernemer bent, dit is namelijk een keuze die voor het resultaat komt (ik help je met het actieplan om er ook daadwerkelijk te komen).
Je voelt dat je jouw business niet onder controle hebt en alsof je de strategie of hacks mist om consistent of überhaupt nieuwe klanten aan te trekken
Elke maand voelt als een reset - de teller staat weer op €0 en het aantrekken van klanten begint weer van voren af aan.
Iedere maand vraag je je af; waar haal ik mijn (volgende) klant vandaan?
Het ene moment ben je druk met van alles… maar waarmee eigenlijk? Je stroomt over van inspiratie en ideeën maar weet niet waar te beginnen. En op het andere moment heb je geen idee wat de volgende logische stap is.
Je hebt last van continue FOMO (fear of missing out), je kan elke dag wel een nieuwe funnel bouwen als je TikTok/Instagram Reels mag geloven. Maar waarom en hoe dit in jouw business past is je een raadsel.
Je hoort wel positieve geluiden over je aanbod maar je krijgt nog te weinig ‘ja’s en de juiste mensen vinden voor jouw aanbod… dat is ook nog een grote uitdaging
Je bent niet zeker over je sales skills en je aanbod, hierdoor voelt verkopen horrible. Je vindt het spannend om jezelf of jouw aanbod in de spotlight te zetten. Dus doe je het niet (of te weinig).
Je wilt graag begeleiding. Niet alleen iemand die vertelt hoe het moet, maar vooral wat je precies moet doen. Vragen kunnen stellen, feedback krijgen en het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen klinkt als een droom.

Dit is waarom Business Success Blueprint anders is…

Niet leren maar DOEN (door alleen maar video’s te kijken is nog nooit iemand succesvol geworden, prove me otherwise. Het succes zit in actie ondernemen)
Je krijgt toegang tot mijn team van experts die dagelijks met succesvolle ondernemers werken die tonnen (sommigen zelfs een miljoen) draaien. Jij brengt de uitdaging, zij de ervaring + oplossing.
Je bouwt een strategisch plan voor continue groei zonder dat je harder hoeft te werken.
Je wordt lid van een small but mighty community, zo leer je van elkaars vragen en deel je jouw successen

Er is oneindig veel geld in de wereld…

Geld verdienen is niet zo moeilijk, er is namelijk oneindig veel geld beschikbaar in de wereld. Tijd is de meeste schaarse currency die er is:

– Tijd met je familie
– Tijd met je klanten
– Tijd met jezelf

Het liefst zou jij eindeloos veel klanten 1:1 kunnen helpen.

Je zou de perfecte teksten willen hebben.

Maar reality check: die tijd hebben we niet.

We gaan niet voor perfectie, we gaan voor elke keer een beetje beter. Actie ondernemen, testen en optimaliseren.

Je start door te beginnen, en dat is niet makkelijk.

14 dagen niet-goed-Geld-terug garantie

Ik weet zeker dat Business Success Blueprint super waardevol voor je gaat zijn. Denk je binnen twee weken: hier ga ik he-le-maal niets aan hebben? Stuur me dan een mail en dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug min €150 administratiekosten.

Ik vraag je alleen te laten zien dat je het op zijn minst geprobeerd hebt, en de eerste huiswerkopdracht gedaan hebt, deal?

Door dit programma te kopen, loop je dus weinig risico.

Maar ik doe dit vooral omdat ik een gedreven club van high potential ondernemers coach, en ik alleen maar voor resultaat ga. Daar heb ik wel jouw inzet voor nodig!

Na het volgen van de Business Success Blueprint…

Werk je vanaf dag 1 aan de vernieuwde versie van jezelf en je business: dat is er een die grenzen stelt, ideeën in actie zet en veel geld verdient
Ben je strategisch zichtbaar en groeit jouw online community met jouw droomklanten
Is er continu een stroom van potentiële klanten die van je willen kopen
Heb je een funnel staan om jouw bedrijf maand op maand te laten groeien zonder uren kwijt te zijn aan content creëren of moeizame verkoopgesprekken met verkeerde leads
Heb je je uitgeschreven voor perfectionisme, twijfels en limiting beliefs die jou tegenhouden. Plan B is nergens voor nodig. Je hebt rust in je hoofd omdat je precies weet wat je moet doen om jouw doelen te behalen.
Je business staat, als een huis, nooit meer wiebelen maar doorbouwen!
Weet je precies wat je moet doen om meer van jouw favoriete klanten aan te trekken

FAQ

Als je niet wilt aanmodderen en gebruik wilt maken van 10+ jaar ondernemen: yes! Je kunt het maar beter vanaf het eerste moment goed aanpakken in plaats van op je knieën terug te moeten naar jouw oud-werkgever.

We geven je 80% van wat je nodig hebt in je bedrijf, de overige 20% hebben we een netwerk voor. Ook helpen we je met wat nu wel en wat nu nog even niet te implementeren: focus is they keyword!

Als jij droomt van een schaalbare  business en meer vrijheid, maar nu nog vooral zélf alle petten in je bedrijf op hebt, is dit programma voor jou. Het is voor jou als:

  • Je een nieuw aanbod wilt toevoegen of niet blij bent met je huidige aanbod, bijvoorbeeld je eerste groepscoaching programma, online programma of cursus
  • Of als je jezelf opnieuw wilt positioneren of een andere doelgroep wilt aanspreken (je gaat rebranden)
  • Of als je nu vooral klanten via via hebt gekregen maar wilt leren hoe je daar zélf meer controle over krijgt
  • Of als je merkt dat je te weinig uren hebt in een dag maar wel graag meer klanten wilt bedienen en daarin wilt opschalen naar een groepstraject of schaalbaar product

De Business Success Blueprint is het meest geschikt voor dienstverleners, freelancers en kennisondernemers.
Heb je een hybride business model waarbij je 1:1 traject combineert met het verkopen van online of digitale producten zoals cursussen? Dan is het programma ook top voor jou.

Voor webshops met vooral fysieke producten is het minder geschikt. Stuur me een DM op Instagram als je hierover wilt sparren.

Dit is de DIY versie. Je krijgt na aankoop direct toegang tot het programma.

Je houdt 12 maanden lang toegang tot alle content.

Je leert van elkaar in de groepscoachingsessies en live trainingen. Daar kun je jouw vragen stellen zodat Aranka en de experts met je mee kunnen denken over jouw persoonlijke situatie. Zie het als een soort hotseat coaching. 

 

Kies je voor de mastermind optie, dan krijg je ook persoonlijke feedback van de experts in dit programma op een aantal van de opdrachten, als je die voor de deadline inlevert.

 

1:1 coaching door Aranka zit op dit moment vol en kost normaal gesproken minimaal €7.000 voor 6 maanden, dus de mastermind optie is the second best optie als je op zoek bent naar meer begeleiding en feedback. Er zijn slechts 5 mastermind plekjes beschikbaar!

Je hebt nu twee keuzes:

Je blijft het zelf proberen. Resultaat: je stopt veel tijd en energie in je bedrijf, maar zonder goede basis blijf je alsmaar op hetzelfde punt hangen. Over een jaar sta je nog precies waar je nu staat. Je kan zelf uitrekenen wat dit je kost op jaarbasis.

Je waagt de sprong en doet mee met de Business Success Blueprint. Je leert hoe je een goede basis voor je bedrijf neerzet en dankzij de feedback kun je nog sneller stappen maken. Tijdens het programma leg je de fundering en over een jaar heb jij dat schaalbare bedrijf waar je zo van droomt

6 maanden met mij helpen je 3 jaar vooruit, dus reken maar uit wat dat je oplevert! 
En vooral hoeveel gederfde omzet het je kost als je het niet doet. 

Are you in?

Gefeliciteerd!

Je bent helemaal onderaan de pagina aangekomen. Je weet nu alles. Het enige wat rest is je inschrijven voor dit coachingsprogramma. En o ja, je hebt mijn nummer nog niet. Heb je nog andere vragen of wil je weten of deBusiness Succes Blueprint wel echt de beste keuze is voor jouw business?

Stuur me een berichtje via Whatsapp. Ik beantwoord elk berichtje persoonlijk!