Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

HEB JIJ HET GEVOEL DAT JE KLANTEN, GELD EN KANSEN LAAT LIGGEN?

Wil jij leren hoe je moeiteloos kwalitatieve klanten aantrekt en doelgericht jouw business groeit?

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

  • Je hebt geen duidelijke strategie en mist een stappenplan, waardoor jij je elke post, newsletter en story moet afvragen wat jouw boodschap nou ook alweer is.
  • Het lukt het je maar niet om je salespage te schrijven voor jouw aanbod. Je wilt te veel vertellen en vertelt daardoor eigenlijk niets.
  • Je hebt een continue writers block, als je jouw product of dienst promoot.
  • Je bent van alles aan het proberen en schiet hierdoor met hagel, zonder te weten wat goed werkt.
  • Je raakt gefrustreerd door alle conflicterende adviezen online, die je onmogelijk allemaal kunt proberen. Wat jij zoekt, is een strategie die gewoon echt werkt.

BEN JIJ DIT? MOOI, DAN KAN IK JE VERDER HELPEN!

IK HEB HET OVER JOU:

JIJ WILT MEER OMZET, KWALITATIEVE KLANTEN
EN LOVENDE REVIEWS.

Wat nou als ik je zou vertellen dat je dit kunt bereiken vanuit de kennis en waarde die je nu al hebt? Dat er niets hoeft te veranderen en dat je echt niet duizenden extra volgers hoeft te hebben?

WAT JIJ NODIG HEBT, IS EEN GOEDE STRATEGIE.
ÉÉN MASTER DOCUMENT DAT ALLES IN JOUW BEDRIJF SAMENBRENGT.

WAAROM HEB IK DEZE CURSUS GEMAAKT?

Ik ken jou: jij wilt groeien en wel NU! Geen boekje maken, maar knallen. Sterker nog, ik ben precies hetzelfde.

Iedere ondernemer wilt dit. Maar toch hebben we ook allemaal dezelfde groeistruggles, hoe uniek wij en onze businesses ook zijn. 

In je hoofd weet jij hoe jouw business in elkaar zit, wat je doelen zijn en welke klanten je wilt helpen. Ondernemers-intuïtie noem ik dit. In het begin enorm belangrijk, maar niet het enige waar je op moet vertrouwen als je wilt groeien. 

Hoe duidelijk is jouw message voor je klanten? Hoe veel van jouw waardevolle tijd besteed je aan het maken van content zonder een duidelijk plan? Hoeveel geld ben je kwijt aan het inefficiënt uitbesteden aan freelancers?

Door het opzetten van 3 bedrijven en coachen van talloze ondernemers, weet ik dat je pas het grotere plaatje ziet als je alles op (digitaal) papier zet. En dat je alleen daarmee de consistentie vindt waar jij naar op zoek bent, zodat je moeiteloos klanten aantrekt.

Daarom maak ik bij al mijn 1:1 coachings eerst een strategisch brandbook met mijn klant. Dit document is completer dan een business plan: je kunt het zien als een complete strategie voor jouw unieke merk en groeivisie. 

Bij gebrek aan een bestaand woord, heb ik het een Strategisch Brandbook genoemd.

Deze cursus is een digitalisering van deze enorm waardevolle coaching sessies, zodat jij in concrete stappen jouw unieke strategische brandbook kunt maken. 

dit is wat andere ondernemers zeggen
over de strategisch brandbook cursus

Na de Strategisch Brandbook Cursus heb jij:

✔️ Je missie, visie en value propositie EIN-DE-LIJK helder en concreet. En je weet wat je er mee moet doen om meer omzet te genereren.

✔️ Een laser focus op wat jouw klant echt van jou nodig heeft.

✔️ Een constante merkstrategie: die newsletter, social en webcopy schrijven zichzelf!

✔️ Complete focus op wat ECHT belangrijk is voor jou en je klant in één document.

✔️ Een plan om jouw ideale klant moeiteloos aan te trekken in plaats van na te jagen.

✔️ Een easy to use template om gemakkelijk jouw strategisch brandbook te maken en alles meteen toe te passen op jouw bedrijf.

Strategisch Brandbook cursus | €297,- incl. btw

IN DEZE CURSUS KRIJG JE:

✔️ 15 trainingsvideo’s waarin je in 3 modules alle input creëert om het ultieme master document van jouw business te maken.  

✔️ Een easy to use Canva template zodat jij in no time deze kennis omzet in jouw uniek strategisch brandbook.

✔️ De lifelong skills & kennis om jouw brandbook aan te passen als je bedrijf groeit of verandert. 

✔️ Levenslange toegang tot al het materiaal, zodat jij de cursus op jouw tempo kan volgen, waar en wanneer jij wilt.

✔️ Alle toekomstige updates aan de cursus (for free!).

✔️ Tijdelijk: 2 enorm waardevolle bonussen t.w.v. €147,- : mijn tried & tested sales hacks en de ultieme VA checklist.

In drie modules creëren we de input
voor jouw unieke brandbook

module 1: strategie

 ✔️ Zet jouw unieke waarde om in een strategisch voordeel

 ✔️ Weet wat jouw concrete merkbelofte en -missie zijn

✔️ Optimaliseer jouw aanbod en product funnel 

✔️ Weet wie jouw ideale klant is en hoe je deze moeiteloos aantrekt, i.p.v. najaagt

module 2: message

 ✔️ Creëer een passende personality voor je merk en business

 ✔️ Weet wat jouw onderscheidende merkwaarden zijn

✔️ Zet een unieke brand voice neer voor al je communicatie

✔️ Bouw de basis voor je content en marketing met jouw brand pillars

 

module 3: identity

 ✔️ Zet jouw unieke business om in een kloppend visueel plaatje

✔️ Creëer of optimaliseer je huisstijl met passende logo variaties, merkkleuren en -lettertypes

✔️ Vorm de basis voor een onderscheidende (online) aanwezigheid 

 

waarmee je vervolgens heel gemakkelijk jouw
unieke brandbook samenstelt

Nadat je de input gemaakt hebt, ontvang je een Canva template van mij waar jij gemakkelijk zelf jouw eigen brandbook in maakt. 

Canva is een gratis tool die je kunt gebruiken voor presentaties en ebooks. Dit scheelt je niet alleen heel veel tijd, maar het is ook nog eens leuk om te doen. 

Met dit template zet jij in een handomdraai alle input om in een uniek brandbook, dat de rode draad gaat zijn voor alles in jouw business. 

voelt De tijd en energie die je steekt in het maken van niet-strategische content
als een waste of time?

Dat komt omdat het dat ook is.

dit is mijn geheim voor succes

Content maken en sales hebben geen effect zonder een goede strategie. Het is niet iets wat de meeste ondernemers willen horen, maar wel iets wat ze moeten horen.

We willen allemaal DOEN en slaan daardoor een belangrijke stap over. Zonder een goed uitgedacht plan dat we moeiteloos kunnen volgen, kost elke actie namelijk onnodig veel tijd en geld, zonder dat het genoeg oplevert.

We denken dat het zonde van onze tijd en energie is om een stap terug te zetten en naar het grote plaatje te kijken. Maar we vinden het wel ‘normaal’ om elke week 15 uur bezig te zijn aan het maken van Instagram posts die geen euro aan omzet opleveren. 

Op die manier zal het groeien van je business altijd een struggle blijven. Dit is precies waar een strategisch brandbook je bij helpt. 

Deze cursus helpt je een basis te leggen, door goed na te denken over jouw businessmodel en wat jij nu eigenlijk de wereld te bieden hebt. Alleen dan kun je jouw klant echt helpen en een team bouwen van mensen die jouw visie delen, zodat jij je bedrijf zo succesvol mogelijk kunt maken.  

Veelgestelde vragen

Je kan de cursus op je eigen tempo volgen. De toegang die je nu krijgt, zal je altijd houden. Ook updates in de toekomst krijg jij. De prijs van de cursus zal daarom omhoog blijven gaan, maar voor jou is de investering eenmalig.

Ik zal via mijn mailings en Instagram allemaal sneakpeeks laten zien van de cursus. Maar als je nog iets mist, kun je altijd mailen naar hello@prettyambitious.com en dan helpen we je verder.

Zeker! Ik heb mijn allereerste brandbook gemaakt voor mijn sportkledinglijn. Daarna heb ik dezelfde strategie voor mijn e-booken en andere digitale producten gebruikt. Nu gebruik ik het voor mijn diensten en producten.

Juist omdat een strategisch brandbook onmisbaar is in elke soort business, vind ik het zo belangrijk om jou de complete kennis en tools te geven. Zo kun jij een uniek brandbook maken dat bij jouw bedrijf past. En zo kun je het ook aanpassen als jouw bedrijf of aanbod verandert.  

Ik ga je niet tegenspreken, branding en sales zijn twee verschillende dingen. Zonder sales is branding slechts een manier om de deur op een kier te zetten. Maar zonder branding sta je met je sales voor een dichte deur. Ze gaan hand in hand, en de juiste branding bestaat uit veel meer dan alleen het uiterlijk van je bedrijf. Branding is een manier om het gevoel, de missie en purpose over te brengen zonder dat je iemand iets probeert te verkopen. Het is een manier om elkaar beter te leren kennen, zodat je zeker weet dat je iets aan elkaar hebt.

Weten wie je doelgroep is, is stap 1. Dit zorgt ervoor dat je je focust op een persoon die als paraplu boven een hoop andere mensen hangt. Die noemen we je ideale klant. Stap 2 is je verdiepen in wat die persoon drijft, wat ze moeilijk vinden en waar hun uitdagingen liggen. Door middel van deze informatie kun je jouw communicatie en benadering zo aanpassen dat je deze mensen al helpt in de sales fase. Doordat je ze helpt komt er vertrouwen, wat ervoor zorgt dat ze warm worden voor jouw sales. 

Dit is een van de dingen waarbij een strategisch brandbook je consistent helpt en waarom het zo waardevol is! 

I get it! Ik wil ook gewoon verkopen. Maar als ik was begonnen met “Jij hebt een brandbook nodig, koop het nou maar”, was ik niet verder gekomen bij je dan een Instagram post. 😉

Nu ben je hier, op mijn sales page. Dat komt doordat ik dingen heb gezegd waarbij jij dacht “Hey, ze kan het wel eens over mij hebben” en, “Ja ik wil mensen graag helpen met mijn producten en ze niet aansmeren”.

Dit komt omdat ik me heb verdiept in jou. Hierdoor weet ik zeker dat ik de mensen die op deze pagina komen kan helpen. Als jij dit ook wilt, dan is het de tijd en moeite waard om eindelijk jouw brandbook te maken en een nieuwe way of working te introduceren in je bedrijf.

Waarom ik jou kan helpen

Ik ben Aranka en ik ben online business coach. Na het starten van 2 succesvolle bedrijven en verkopen van mijn online bedrijf ben ik startende ondernemers gaan coachen.

Ik kwam er al vrij snel achter dat alle ondernemers in de basis dezelfde tools nodig hebben om een stap verder te komen. Doordat ik mijn geleerde lessen heb omgezet ik praktische tools en tips, kunnen ondernemers enorm veel tijd besparen, geweldige omzet groei realiseren en veel meer vrijheid in hun business hebben.

“Start before you’re ready” en “Make the jump” zijn allemaal ondernemers quotes die ik overal online voorbij zie komen en waar ik helemaal achter sta. Nou, bijna helemaal.

Vaak zie ik dat dit soort quotes als excuus worden gebruikt om niet aan een strategie te werken. Om echt even alles op tafel te leggen en als een puzzel zo in elkaar te leggen dat het logisch is en werkt. 

Dat wil ik veranderen. Omdat ik uit ervaring weet dat er zo ontzettend veel meer mogelijk is. En omdat ik weet dat je als ondernemer soms even een liefdevol zetje nodig hebt om die next steps te nemen, van iemand die juist die ervaring al heeft.

Dit doe ik door 1:1 coaching, maar ook door online cursussen aan te bieden. In die cursussen digitaliseer ik de meest waardevolle informatie, die voor elke ondernemer relevant is. Zodat ik meer ondernemers zoals jij kan helpen.

Ben jij klaar om meer groei, klanten en omzet te realiseren?