Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

De wereld heeft jouw geweldige idee nodig

 (en jij een kickstart)

Je wil een bedrijf starten, dat is duidelijk, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Tot nu. Welkom bij stap één. Jouw business opent vandaag zijn deuren met behulp van deze complete Business Kickstart cursus.

"Ik maakte van mijn dromen een concrete business"

Voor ik de business kickstart cursus deed had ik te veel ideeën en dromen. Door de opdrachten maakte ik van mijn droom een concrete business. Door de cursus ben ik meteen begonnen met het bouwen van mijn community, website en kreeg ik snel de eerste klanten. Als ik de cursus niet gedaan was, was ik blijven hangen op de vele ideeën die ik had en nooit begonnen. Nu 2,5 jaar na de cursus gebruik ik nog steeds de begroting en raad ik iedereen die een bedrijf wil beginnen aan om eerst Business Kickstart te doen.

– @belikelola

"Dit gaf mij de kick-in-the-ass die ik nodig had"

De cursus heeft mij dé kick-in-the-ass gegeven om eindelijk te beginnen met mijn onderneming. Handige tips + enthousiaste manier van vertellen maakte het super handig en leuk!! Dus ja: absolute aanrader!!

– Lisanne Pilk

JE HOEFT NIET ALLES ZELF UIT TE VINDEN. DAT HEB IK AL VOOR JE GEDAAN.

Een bedrijf starten hoeft niet moeilijk te zijn. Speciaal voor ondernemers-to-be, zoals jij, heb ik een complete roadmap gemaakt die is gebaseerd op mijn eigen ervaringen en waar al honderden andere ondernemers hun businesses mee hebben opgezet. 

DROMEN IS LEUK, ZE WERKELIJKHEID MAKEN IS 100x LEUKER

Take it from me, niets voelt beter dan het leven leiden waar je vroeger van droomde. Droom je, wil je, maar blijf je twijfelen? Je bent hier nu op deze pagina en dat is niet voor niets. Zie dat als een teken dat je ervoor moet gaan! Twijfel je nog altijd, dan volgt nu een peptalk:

  • De enige die denkt dat jij niet bijzonder/speciaal/slim/..(vul maar in) genoeg bent voor een eigen business, ben jijzelf. 
  • Jezelf vergelijken met anderen is killing, stop er nu mee! You are you en jij hebt zonder twijfel een superpower.
  • De timing zal NOOIT perfect zijn. Over een jaar ben je zo blij dat je begonnen bent.

Het is tijd om jouw ondernemersdromen waar te gaan maken!

Het enige wat je hoeft te doen is de sprong wagen. En deze cursus kopen, want dan ben ik er om je te helpen met de rest.  

NA HET DOEN VAN DE BUSINESS KICKSTART CURSUS:

Ben je ondernemer!
Weet je precies wat jouw superpower als ondernemer is.
Weet je hoe jouw talenten om te zetten in een product of dienst waar vraag naar is.
Is het klaar met nattevingerwerk en kun je de winstgevendheid van jouw business idee toetsen.
Weet je hoe je een ijzersterk merk neerzet dat bij jou past en zich onderscheidt van anderen.
Ben je gestart met het creëren van een community die perfect aansluit bij wat jij te bieden hebt.

Als je wilt, sta je na 7 dagen bij de KVK met een compleet uitgedacht business plan. Ja, echt!

WAAROM HEB IK DEZE
CURSUS GEMAAKT?

Let’s be honest: starten is moeilijk. Ik weet nog goed hoe het was toen ik mijn allereerste bedrijf startte. Ik had GEEN idee wat ik deed en heb het aan een grote dosis lef en gezonde naïviteit te danken dat ik er gewoon vol voor ben gegaan. En aan Google. Ik heb uren gegoogeld, geprobeerd en getest. 

Helaas zijn er heel veel mensen die nooit die eerste stap nemen, zich laten tegenhouden door alles wat ze nog niet weten en daardoor met een geweldig idee rond blijven lopen, zonder deze ooit werkelijkheid te maken.

Aan de andere kant zijn er ook genoeg ondernemers die wel begonnen zijn, maar niet de gehoopte resultaten zien omdat ze geen strategisch plan van aanpak hebben. Die eigenlijk ‘maar wat doen’. Met deze cursus ga ik daar verandering in brengen en help ik beide type ondernemers om te gaan als een raket! 

Stel je eens voor hoeveel makkelijker het zou zijn als je een complete roadmap kunt volgen die al honderden andere ondernemers succesvol heeft gemaakt? Dat ik maanden lang elk klein detail heb moeten Googlen en honderd verschillende dingen heb uitgeprobeerd, betekent niet dat jij dat ook moet doen. Sterker nog, liever niet! In deze cursus laat ik je alle stappen en alle shortcuts zien, zodat jij meteen grote stappen kunt maken en jouw winstgevende droom business kunt kickstarten.

Gefeliciteerd! Jouw bedrijf
start vandaag

(en deze cursus ook)!

Van dromer naar business owner.

Schrijf je vandaag nog in voor de BUSINESS KICKSTART cursus, dan krijg je:

7 modules met to-the-point video's die jouw bedrijf een kickstart geven door middel van concrete stappen.
De ultieme roadmap voor startende ondernemers , gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Honderden andere ondernemers gingen je voor.
Een werkboek met invulbaar business plan , zodat jouw winstgevende strategie appeltje eitje wordt.
Een hele hoop praktische tools, tips en opdrachten waar je direct mee aan de slag kunt gaan.
Levenslange toegang tot al het materiaal en de werkbare documenten, zodat jij de cursus op jouw tempo kan volgen waar en wanneer je maar wilt.
Als waardevolle bonus: mijn jaarbegroting module. Inclusief werkbaar Excel template. Krijg inzicht in je cijfers en weet daardoor precies welke doelen je wilt stellen. Zomaar ‘wat doen’ no more.

BUSINESS KICKSTART CURSUS

de DIY cursus

7 modules korte les video's die je in actie zetten
Werkboek met invulbaar business plan
Levenslange toegang tot al het materiaal
BONUS: jaarbegroting twv 97

€99

€67

excl BTW

Ga van dromer naar business owner.

BUSINESS KICKSTART CURSUS + IN BUSINESS

De diy cursus + mijn boek In Business

Levenslang toegang
1 jaar member van de instapreneur club
Toegang tot alle 6 modules
Toegang tot alle bonussen

€99

€87

excl BTW

Krijg de full package met de cursus en In Business, dé business bijbel voor elke startende ondernemer.

EEN WINSTGEVEND BEDRIJF KLINKT GOED…
MAAR HOE DAN?

Herken jij je in het volgende:

Je bent ambitieus, hebt grote dromen, geweldige ideeën en zou enorm graag een succesvolle business willen hebben.
Jij wilt er volledig voor gaan, maar iets houd je tegen.
Je hebt (nog) geen concreet plan van aanpak, omdat je niet echt weet wat er komt kijken bij het opzetten van een bedrijf.
Je wordt verlamd door twijfel aan jezelf, je ideeën en je doelen.
Je hebt al een business, maar de resultaten vallen iedere maand weer tegen.
Je hebt een kickstart nodig, want je hebt geen tijd, energie, geld of zin om maandenlang alles zelf uit te moeten zoeken.
Je wilt weten hoe succesvolle ondernemers hun bedrijven hebben opgezet, zodat jij zeker weet dat je de juiste stappen neemt.

De inhoud van de modules

IN 7 DAGEN (of 7 jaar, want je krijgt forever toegang) DOORLOOP JE 7 MODULES:

Wat zijn jouw superpowers en talenten die je van nature hebt of in de afgelopen jaren hebt opgebouwd? Do you have what it takes? Zijn er interne of externe factoren die je tegenhouden? Deze les geeft jou inzicht in jezelf als ondernemer.

Wat maakt een goed business idee? Hoe test je de winstgevendheid? Kies je een product of dienst? Weet je het nog niet, omdat je hele hoofd vol zit met ideeën? Met de crossover oefening kies jij een business die bij jou past.

We gaan de huidige markt onderzoeken. Is er concurrentie? Hoe ga je jouw merk positioneren? Wie zijn je klanten? Allemaal belangrijke informatie om een gericht businessplan op te stellen. 

Waarom is storytelling belangrijk voor je brand? Je verkoopt niet alleen een product of dienst, maar ook een verhaal. Ik leer je precies hoe dat werkt en vanaf deze module vertelt jouw business een helder verhaal. 

Wat is een goede naam voor jouw business? Waar moet je op letten en wat moet je vastleggen en claimen? De opdracht van module 5 maakt je écht een ondernemer. Hierna wil en kun je niet meer terug!

Geen business zonder plan. Moet dit een enorm groot plan zijn? Absoluut niet! Ik deel mijn one-page plan en samen maken we in één pagina een compleet businessplan voor jouw bedrijf.

Beter een dikke vette community dan een moeder die alles koopt. Hoe ver je ook bent met je business, vandaag beginnen we met het groeien van een community rondom jouw merk. Doe je dit goed, than you will make it look easy in the long run. 

Je krijgt gratis de jaarbegroting module, inclusief werkbaar Excel template. Je had misschien liever een tas gehad, maar geloof me, leren hoe je een realistische begroting maakt, is het beste cadeau voor (startende) ondernemers. Ik loop je stap voor stap door de begroting heen en heb een voorbeeld voor je gemaakt waarop je kan terugvallen en van kan spieken.

SAY HELLO TO YOUR NEW FRIEND: CANVA!

Nadat je over elk aspect in jouw bedrijf hebt nagedacht, maak je onder andere jouw eigen businessplan in mijn Canva template.

Canva is een gratis tool die je kunt gebruiken voor presentaties en ebooks. Dit scheelt je niet alleen heel veel tijd, maar het is ook nog eens leuk om te doen. 

Dit plan covert elk belangrijk aspect van je business en gaat jouw ultieme guide zijn voor elke actie en beslissing die jij neemt. 

Door zelf te leren hoe je jouw businessplan opzet, kun je later gemakkelijk strategische aanpassingen maken, bijvoorbeeld als je bedrijf groeit of verandert. Of als je nog een bedrijf ernaast opzet. #worlddomination

WAAROM IK JOU KAN HELPEN

Ik ben Aranka en ik ben online business coach. Na het starten van twee succesvolle bedrijven en het verkopen van mijn online bedrijf, ben ik startende ondernemers gaan coachen.

Er zijn zoveel mensen die met geweldige ideeën lopen, maar deze nooit werkelijkheid maken omdat ze niet weten hoe ze het aan moeten pakken of waar te beginnen. Starten is lastig en wordt daarom vaak gewoon niet gedaan. Daar wil ik verandering in brengen, want hoe meer ondernemers hoe meer vreugd!  

Door al mijn ervaringen, kennis, skills en (naar mijn mening) beste tools met elkaar te bundelen, heb ik de ultime ‘starters kit’ gecreëerd voor beginnende ondernemers. Met als doel om hen al die frustrerende jaren van research, uitproberen en onnodige startkosten te besparen. En vooral hun business een kickstart in the behind te geven.

FAQ

Absoluut! Geen geld is geen excuus. Ik had toen ik begon 0 euro op de bank en heb €100.000 financiering opgehaald met deze methode. Koop deze maand even geen spijkerbroek of koffietjes to go en je hebt de cursus bij elkaar bezuinigd.

Als je het gevoel hebt dat wat je doet niet werkt en je zit onder de €20.000 omzet per jaar; dan zeker! Ben je al langer bezig en heb je meer dan €20.000 omzet, doe dan mee met het 100k winstplan programma.

Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen. De toegang die je nu krijgt, zal je altijd houden. En ook updates in de toekomst krijg je. De prijs van de cursus zal daarom omhoog blijven gaan, maar voor jou is de investering eenmalig.

 

Dit is een DIY cursus, dus alles is op eigen tempo te volgen en ik ben er voor je, maar wel ‘in spirit’. Via mijn Instagram account geef ik regelmatig live mini coachings, dus volg me via @arankainbusiness. 

Aranka. Als je meer wil weten, dan moet je even hier kijken.

I wish. Je kan nog zoveel cursussen volgen en tips krijgen, het grootste deel zit in de mindset van de ondernemer en de discipline om uit te voeren en bijschaven tot je resultaten ziet. Laat niemand je vertellen dat er één succesformule is voor alle businesses.

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd! Je bent helemaal onderaan de pagina aangekomen. Je weet nu alles. Het enige wat rest is je inschrijven voor de cursus. En o ja, je hebt mijn nummer nog niet. Heb je nog andere vragen of twijfel je of de Business Kickstart wel echt de beste keuze is voor jouw business?

Stuur me een berichtje via Whatsapp! Ik beantwoord elk berichtje persoonlijk!