Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

Schermafbeelding 2020-02-18 om 14.28.04

GRATIS CONTENT VOOR JOU!

Ik geloof dat hoe meer je geeft, des te meer er ook jouw kant op gaat. Daarom maak ik regelmatig gratis content om jou verder te helpen!

Wil jij weten hoe je structuur kunt aanbrengen in je werkdag? Hoe je kunt groeien in Instagram volgers? Of wat mijn favoriete technische tools zijn?

Ik heb deze gratis content voor jou gemaakt, inclusief downloads, video’s en kortingscodes.

Tips & Tools

Als ik ergens blij van wordt dan zijn het wel technische systemen en tools voor mijn business. Ik ben in het juiste tijdperk geboren, hands up als je ook blij bent met de digital age. Als je net start met je onderneming is het extra belangrijk dat je jouw online tools en systemen zorgvuldig kiest. Ze zijn bedoeld om jou vrij te spelen, je klant gemakkelijker te bereiken en zo meer om te kunnen zetten in minder tijd. Met 5 jaar aan ervaring met alle soorten technische systemen deel ik die van mij met jou!

Structureren van je taken met Trello

Ik ben echt fan van Trello. Een tijd geleden zijn wij met het team gestart met Scrummen. Aangezien we niet altijd op kantoor zijn, is Trello ons digitale Scrumbord. We houden hierin bij wat er voor een bepaalde actie gedaan moet worden en wie wat doet. Zo kunnen we zien hoe ver iedereen is en waar we mee bezig zijn.

Website customizen met Elementor

WordPress is een systeem waarbij je zelf een ‘thema’ kiest. Dit thema kun je kopen op websites zoals creative market. Maar wil je een website op maat en zonder iemand in te huren, dan is Elementor iets voor jou. Ik heb mijn website ook met Elementor gemaakt en ben heel blij dat ik zelf mijn sales pages kan customizen. 

Emails versturen met Mailblue

Mailblue is een tool waarmee je e-mails kunt versturen, automatiseren en nog veel meer. Dit e-mail systeem helpt je als ondernemer je sales funnel vorm te geven en dat hebben we nodig!

Het is de Nederlandse versie van Active Campaign, waardoor je dus ook je BTW terug kunt vragen.

Boekhouden doe je zelf met Moneybird

Voor mijn boekhouding maak ik gebruik van Moneybird. Dit is een heel overzichtelijk systeem waarin je goed kunt zien hoeveel omzet je hebt gemaakt, wat je winst is en hoeveel je moet afdragen. Ik heb hierin alles gelinkt staan, mijn zakelijke rekening, Mollie, mijn creditcard en PayPal. Dit vind ik het fijnst aan Moneybird:

  • Je factuur direct naar Moneybird sturen via een speciaal e-mail adres.
  • Automatisch je bank transacties inladen.
  • Gratis helpdesk voor je vragen (snel een reactie!)

E-mail en back-uppen met Gsuite

Ik gebruik Gsuite voor heel veel dingen. Zo heb ik mijn mail hierin, mijn agenda, maar bewaren we ook alle (gezamenlijke) documenten in de Google Drive. Zo kan iedereen vanaf elke locatie overal bij en zijn we niet “laptop gebonden”. Tip: in Google Drive heb ik ook systemen staan met uitleg per taak. Daarmee kunnen we elkaars werk overnemen wanneer nodig en werken we veel efficiënter. 

Ik mag jou blij maken met 20% korting op Gsuite! 
Voor het basic account gebruik je de code: T3AK7DP4UT3XXL4
Voor het business account gebruik je de code: X3PKRJQETKDDKKL

Hosting bij Argeweb

Iedere ondernemer heeft een website nodig, al is het alleen maar om leads te verzamelen. Hosting partijen zijn er genoeg en ze lijken allemaal hetzelfde. Na 5 jaar ben ik er achter wat echt heel belangrijk is: klantenservice. Ik zit al een tijdje bij Argeweb na uit pure frustratie bij de bekende concurrenten weg gegaan te zijn. Ik sta er om bekend om net voor een belangrijke lancering mijn website te slopen 😅. Dan bel ik de boys bij Argeweb en weet ik dat ik snel geholpen ben! 

Heb je nog geen domeinnaam, claim deze dan meteen hier!

Learndash

Betalingen voor je webshop met Mollie

Ultieme design tool voor ondernemers

Als ik ergens een groot onderzoek naar gedaan heb is het naar leeromgevingen. Mijn voorkeur is uitgegaan naar Learndash omdat dit perfect werkt in combinatie met Elementor en WordPress. Hierdoor past de leeromgeving perfect bij jouw website.

Alle betalingen van bestellingen komen binnen in Mollie. Ik vind dit een heel fijn en simpel systeem en kan in één oogopslag zien wat er binnenkomt. Hierin kun je ook heel fijn je orders terugzien en en zelfs betaalverzoeken maken. 

Met Canva creëer ik bijna al mijn content. Denk aan posts en quotes voor Instagram, maar ook e-booken en templates. Canva is een gratis tool, maar er is ook een pro versie met nog meer mogelijkheden.

WIL JIJ JOUW ONLINE DROOM BUSINESS BOUWEN?

DOWNLOAD MIJN GRATIS CHECKLISTS!

Gratis de planner proberen:

Ben jij benieuwd naar de Pretty Productive planner? Test hem gratis!

Gratis Instagram check:

De checklist voor jouw Instagram business account

Gratis de planner proberen?

Ben jij benieuwd naar de Pretty Productive planner? Laat je gegevens achter en test hem gratis!

Gratis Instagram Bio Checklist

Vul je naam en e-mail adres in en je ontvangt gratis de  checklist voor jouw Instagram business account