Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

Interview met Instagram Fitness Guru Kayla Itsines

Ze heeft inmiddels 4 miljoen volgers op Instagram: Kayla Itsines. Tijdens de Glamour Health Challenge was ze een paar dagen in Nederland en ik mocht voor #FITGIRLCODE haar een paar vragen stellen. Een interview wil ik het eigenlijk niet noemen. We hebben van Girlboss to Girlboss gekletst, gelachen en ervaringen gedeeld.

Dit interview was bijzonder spannend voor me, ik heb haar een set van de Jogha Sweat collectie gegeven. Ze reageerde zo leuk, zo enthousiast! En de volgende dag had ze Jogha aan op het podium. Haar styliste (hoorde ik achteraf) was er niet zo blij mee. Maar ik stond van oor tot oor te glunderen toen ze het podium opliep!

Er is altijd veel kritiek op Kayla en haar methodes. Ik sta er volledig achter en heb op #FITGIRLCODE al vaak aandacht aan haar guides gewijd. Nu ik ook weet dat het een gewoon meisje is, die door haar dromen te volgen een mega celeb geworden is, vind ik haar nog toffer. En die haters? Tja, die horen erbij!

Hi, ik ben Aranka

Ik help ondernemers een online business te groeien zonder gek te worden. Door bewezen technieken te delen om een online community te bouwen vol met ambassadeurs en klanten van jouw bedrijf.

GET SOCIAL

CATEGORIEËN

Nog niet genoeg gelezen? Here’s more

Passief inkomen hoe
Reels Instagram tips
Digitale producten verkopen
foto6