Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

INTERVIEW: Hoe houd je alle ballen in de lucht?

Ik volg maar een paar YouTube heldinnen. Een ervan is Sanny Verhoeven van Sanny zoekt geluk. Sanny heeft een achtergrond in modellenwerk, acteren en TV en dat zie je aan de video’s: ze zijn perfect. En misschien wel iets te perfect voor YouTube maatstaven. Als perfectionist vind ik dat haar video’s een voorbeeld moeten zijn voor iedereen die een gooi doet naar YouTube/vloggen. Toen zij mij vroeg om mijn verhaal te doen op haar kanaal was ik zeer vereerd. En het verraste me enorm hoeveel positieve reacties ik gekregen heb na deze video. Het is ook deze video die mij het duwtje in de rug heeft gegeven om zelf af en toe te gaan vloggen, video’s te maken en persoonlijke blogs te delen op deze site.

Thanks Sanny!

Hi, ik ben Aranka

Ik help ondernemers een online business te groeien zonder gek te worden. Door bewezen technieken te delen om een online community te bouwen vol met ambassadeurs en klanten van jouw bedrijf.

GET SOCIAL

CATEGORIEËN

Nog niet genoeg gelezen? Here’s more

RBP_2076
5 tips voor stressvolle ondernemers
RBP_2119
Schermafbeelding 2020-04-17 om 10.58