Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

Podcast: zo richt je nu je bedrijf in dat het je droomleven mogelijk maakt

Je hebt het druk, houdt 20 ballen tegelijk in de lucht, probeert een leuke partner te zijn en ook nog eens een succesvolle business te runnen. Time is not your friend. 
 

Maar wat als je je bedrijf zo in gaat richten dat het je droomleven juist mogelijk maakt, in plaats van belemmert? Zonder dat je concessies hoeft te doen op je ambities of op je verdere dromen in het leven?

In deze podcast ben ik in gesprek met Shelley van Hashtag Lifegoals. Zij vroeg mij hoe ik mijn bedrijf zo heeft ingericht dat ik alle tijd heeft om te doen waar ik écht goed in ben, maar ook nog  quality time doorbreng met mijn man en 2 kinderen.
Deze aflevering zit bomvol hele concrete handvatten en stappen om je bedrijf je droomleven mogelijk te laten maken.

Hi, ik ben Aranka

Ik help ondernemers een online business te groeien zonder gek te worden. Door bewezen technieken te delen om een online community te bouwen vol met ambassadeurs en klanten van jouw bedrijf.

GET SOCIAL

CATEGORIEËN

Nog niet genoeg gelezen? Here’s more

Aranka - Pretty Ambitious
Aranka | Pretty Ambitious
Affiliate marketing tips cursus
CLO_3544