Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

She just did it: interview met female entrepreneurs

In “She just did it” interview ik female entrepreneurs over hun carrière, hoe zij zijn gekomen waar ze nu zijn en hoe zij hun geld verdienen. Vandaag is het de beurt aan Nadja van Osch. Zij is mindfulness coach en leert mensen meer zelfliefde te hebben.

Wie ben je en wat doe je precies?
Ik ben Nadja van Osch en vijf jaar geleden heb ik een one way ticket naar Bali geboekt en ben ik mijn bedrijf gestart. Alles wat ik doe heeft te maken met female empowerment door radicale zelfliefde, heling, mindfulness en spiritualiteit. Zelfliefde klinkt super cliché, maar is wel het antwoord op alles.

Kan je iets over je achtergrond vertellen? Wat heb je bijvoorbeeld gestudeerd?
Ik was echt een studie nerd. Ik heb mijn master gehaald aan het Erasmus en was begonnen aan mijn Ph.D. Ik ging onderzoeken hoe spiritualiteit en mindfulness invloed had op ethiek op de werkvloer. Door al mijn onderzoeken naar dit onderwerp ben ik er zelf aan begonnen. Dit is hoe mijn heling startte. Ik zat zelf in een diepe depressie op dat moment en snapte niet waarom. Pas toen ik echt met mezelf aan de slag ging zag ik hoe ik zelf mijn ergste vijand was. Mijn inner critic stond 24/7 op standje maximaal volume. Ik vond mezelf nooit goed genoeg en ik had enorm veel trauma weggestopt. Ik was mezelf volledig kwijt en met mindfulness, zelfliefde en meditatie begon mijn transformatie.

Ik heb het uitgemaakt met mijn zoveelste destructieve relatie, ben gestopt met mijn Ph.D., heb een opleiding tot mindfulness coach gevolgd en ik heb een one way ticket naar Bali geboekt zonder plan of geld. In Bali ben ik verder gegaan aan mijn eigen heling, meer opleidingen gevolgd en heb ik mijn coaching business opgezet.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?
Op dit moment reis ik samen met mijn familie de wereld over naar Nieuw Zeeland (dit is waar mijn partner vandaan komt), Bali en naar Nederland. We komen dit jaar naar Europa en willen ons misschien settelen in Portugal. Een hoop reizen dus.

Op een gemiddelde dag spendeer ik eerst de ochtend met mijn partner en zoontje Navi die nu twee jaar is. Daarna ga ik ergens zitten waar ik rustig kan werken en handel ik mijn email af en werk ik aan verschillende projecten en campagnes.

In Bali heb ik altijd lunch met een vriendin in de middag of een meeting tijdens de lunch. In de middag heb ik ook vaak calls voor mijn mastermind of mijn coaching klanten.

Ik zorg dat ik rond 5 uur klaar ben zodat ik weer tijd vrij heb om samen met mijn familie te zijn. Vaak gaan we dan nog naar de zonsondergang kijken op het strand, een kokosnoot drinken en daarna wat eten. Ik ben nu echt een moeke en ik word nergens zo blij van als naar bed gaan. Vaak lig ik daarom al om 9 uur in bed.

Wanneer ben je begonnen met ondernemen en waarom?
Om eerlijk te zijn werd ik overal ontslagen. Ik kon er zo niet tegen dat ik me aan regels moest houden en op bepaalde tijden moest werken, dat ik er altijd heel dwars van werd. Ik denk dat ik een beetje een autoriteitsprobleem heb. Ik houd er nu ook niet van om iemands ‘baas’ te zijn, ik werk liever ‘samen’ waar niemand boven de ander staat. Ik kon ook niet goed tegen corporate culturen en voelde me er helemaal niet thuis. Alles wat ik heb gedaan qua werk voelde niet goed en als weggegooide tijd. Op het einde had ik het ‘helemaal voor elkaar’. Ik werkte parttime als business analist voor een groot bedrijf op een prachtig Google-achtig kantoor en schreef parttime mijn Ph.D. En elke keer als ik naar het kantoor ging dacht ik: ‘is dit het nou?’ en was dat ook van mijn gezicht af te lezen.

Ik had altijd een knagend gevoel dat ik op de wereld was voor een hele duidelijke reden, ik kon er alleen niet bij komen en dat frustreerde me enorm. Op het moment dat ik begon met mediteren werd mijn pad heel duidelijk. Zodra ik dat pad zag kon ik niet meer terug.

Ik denk dat ik niet gemaakt ben om voor een baas te werken. Vrijheid en creativiteit is super belangrijk voor mij. Ondanks de struggles die bij het ondernemen komen kijken zou ik niets anders willen.

Hoe ben je begonnen met je bedrijf? Heb je een plan geschreven of ben je van de één op de andere dag begonnen?
Ik had geen enkel plan of budget en ben gewoon begonnen. Dit kan ik zeker niet aanraden overigens. Ik heb echt geleerd van vallen en opstaan en had heel lang geen geld om ergens in te investeren. Ik heb er daarom wel langer over gedaan om echt succes te hebben in mijn business.

Dit is ook waarom ik mijn mastermind heb waarin ik vrouwen help om hun business op een authentieke en succesvolle manier te starten. Om alles wat ik heb geleerd door te geven.

Wat is de missie van je bedrijf?
To heal and empower women worldwide by teaching them to unconditionally love themselves.

Wat is je BHAG*?
Om wereldwijd de nummer 1 spirituele leider te zijn op het gebied van zelfliefde en hier miljoenen vrouwen mee te bereiken door middel van mijn challenges, boeken en events.

Wat is je verdienmodel?
Ik geef heel veel gratis zoals mijn mini course van een week lang en ik organiseer grote zelfliefde challenges waar elke keer duizenden vrouwen aan mee doen. Dit is hoe ik op een grote schaal impact maak.

Waar ik het meest verdien is met mijn zes maanden lange high-end masterminds om coach, teachers en healers op te leiden om zelf een succesvolle en authentieke business te beginnen waarin ze veel impact maken en zelf ook ruim mee kunnen verdienen en zich kunnen onderscheiden van alle coaches op dit moment.

Verder verdien ik met mijn online courses en geef ik nog steeds high end 1:1 coaching aan een aantal mensen per jaar.

Wat is je grootste win?
Mijn grootste win is dat ik online met offline ben gaan combineren en hierdoor met grote groepen kan werken.

Ik werkte voornamelijk 1:1 en face to face wat super fijn is. Maar ik merkte op een gegeven moment dat mijn prijs steeds meer omhoog moest om hier van rond te komen waardoor ik veel mensen die mijn privé coaching niet kunnen betalen niet kon helpen en dat mijn impact erg beperkt bleef.

Op het moment dat ik met mijn challenges, webinars, online programma’s en live events ben gaan werken is mijn impact enorm gegroeid.

Aan mijn laatste challenge deden bijvoorbeeld 4000 vrouwen mee en ik doe dit twee keer per jaar. Via mijn online programma’s kan ik honderden vrouwen per keer helpen. En ook dit jaar geef ik samen met Aranka en Caroline een live event waar 100 mensen kunnen komen.

Werken met grotere groepen live en online geeft mij de kans om veel meer levens te veranderen en is iets dat ik alleen maar meer wil gaan doen.

Wat is je grootste fuck up? (Waar je nu misschien wel om kan lachen)
Ik denk dat mijn grootste fuck up is geweest dat ik jarenlang mijn money mindset heb genegeerd. Ik was zo bezig met mensen helpen en mijn eigen heling journey, maar het hele geld aspect wilde ik niks van weten.

Hierdoor heb ik jarenlang alles gegeven terwijl ik er veel te weinig voor terug vroeg. Doordat ik zo weinig terug vroeg kon ik ook niet investeren in mijn bedrijf. Dit was een vicieuze cirkel waardoor ik niet groeide in mijn bedrijf en dus ook mijn impact heel klein bleef.

Pas toen ik zwanger was, mijn partner al zijn geld in een start-up had gestoken en ik in één keer financieel  verantwoordelijk was voor drie mensen, terwijl ik ook een kind op de wereld moest zetten, wist ik dat er iets moest veranderen.

Ik heb mij vol in money mindset verdiept en deze relatie getransformeerd en dit heeft er ook voor gezorgd dat mijn business super hard is gegroeid.

Money mindset heeft ook alles te maken met zelfliefde en eigenwaarde en female empowerment. Daarom heb ik al deze kennis gebundeld en zal mijn money mindset course snel uitkomen! Want dit is echt het gene wat voor mij alles heeft verandert in mijn business EN lifestyle!

Wil je meer weten over Nadja? Volg haar dan op Instagram

Wie wil jij in een volgend interview terugzien? Laat het mij weten in de comments!

*Big Hairy Audacious Goal. Je BHAG is het doel der doelen en hoeft niet per se haalbaar of realistisch te zijn. 

Hi, ik ben Aranka

Ik help ondernemers een online business te groeien zonder gek te worden. Door bewezen technieken te delen om een online community te bouwen vol met ambassadeurs en klanten van jouw bedrijf.

GET SOCIAL

CATEGORIEËN

Nog niet genoeg gelezen? Here’s more

Aranka - Pretty Ambitious
Aranka | Pretty Ambitious
Affiliate marketing tips cursus