Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

Welkom op mijn vernieuwde website

Hi! Welkom op mijn nieuwe website. Ik ben er al bijna een jaar mee bezig, dus ik ben super blij dat deze eindelijk af is. De blog ArankaWorld.com ging steeds meer op een businessblog lijken en daarom heb ik besloten om een rebranding te doen onder de naam Pretty Ambitious. Ik heb een kort interview met mijzelf gehouden om de achtergrond van deze rebranding en mijn planning met jullie te delen. So here it goes!

Dus.. Je nieuwe blog heet Pretty Ambitious, leg eens uit?

In 2017 ben ik door een uitgever benaderd om een boek te schrijven over ondernemen. De werktitel van dat boek was (of is) Pretty Ambitious. Het zou gaan over hoe je als jonge vrouw omgaat met het hebben van zo veel ambitie dat je er zelf een beetje moe(deloos) van wordt. Over hoe je jouw droom kan verwezenlijken om ondernemer te worden en een bedrijfsvorm kiest waar je blij van wordt. Heel wat mooie klussen en een baby verder, heb ik nog steeds geen boek. Maar ik heb wel al veel geschreven en dit wil ik jullie eerst laten lezen, want een boek schrijven doe je niet voor jezelf. Het fijne van een website is dat je alles kunt meten, daardoor weet ik welke onderwerpen interessant genoeg zijn om op papier te drukken. Deze methode heb ik niet zelf bedacht, maar uit het boek Growth Hacker Marketing gehaald, een super fijn boek als je een bedrijf wilt beginnen of al bent begonnen. 

Waar ga je over schrijven? 

Vooral over online ondernemen, hoe je een succesvol merk start. En met succesvol bedoel ik een merk waar een groep mensen op zitten te wachten, blij van worden dat het er is en er geld voor over hebben om er gebruik van te maken. Ook wil ik het hebben over geld, maar dan op Jip en Janneke niveau. Zonder ingewikkelde termen omdat dit een onderwerp is waarvan ik te vaak hoor “ik ben niet goed in financiën dus ik ben maar met *vul iets leuks in* begonnen”. 

En hoe ga jij hier geld mee verdienen?

De artikelen zijn door iedereen te lezen en ik zal ook gratis tools en downloads verspreiden. Er komen geen irritante banners van merken tussen de artikelen door. Wel zullen er op gepaste momenten affiliate links geplaatst worden waar ik commissie voor ontvang als jij via dat linkje iets koopt. De artikelen zorgen er ook voor dat ondernemers mij vinden die behoefte hebben aan coaching. Op dit moment coach ik elke maand een paar ondernemers, via de website kun je een coachingsgesprek of -traject aanvragen. Omdat dit niet voor iedereen haalbaar is, is er een E-book om van business idee (kan ook een blog zijn) naar een winstgevend bedrijf te gaan. Benieuwd hiernaar? Voor €57 kun je het E-book Business Kickstart kopen. 

Feel free om door de site te gaan, er staan leerzame nieuwe artikelen voor je klaar zoals:

Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat je van mijn website vindt. Mocht je fouten, errors of broken links vinden dan zou ik het heel fijn vinden als je me dit laat weten, bijvoorbeeld via Instagram. 

Hi, ik ben Aranka

Ik help ondernemers een online business te groeien zonder gek te worden. Door bewezen technieken te delen om een online community te bouwen vol met ambassadeurs en klanten van jouw bedrijf.

GET SOCIAL

CATEGORIEËN

Nog niet genoeg gelezen? Here’s more

Passief inkomen hoe
Reels Instagram tips
Digitale producten verkopen
foto6