Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

5x De allerleukste nieuwsbrieven in je inbox

Tot voor kort vond ik nieuwsbrieven een beetje outdated en dacht ik dat niemand die dingen graag in hun inbox ontving. Niets blijkt minder waar! Nieuwsbrieven zijn onwijs handig en nuttig als je je inschrijft voor de juiste lijsten. En dan heb ik het niet over ‘op de hoogte gehouden worden voor aanbiedingen’, want let’s be honest: dat boeit je na drie “Alleen vandaag 20% korting!”-mails niet meer. Nieuwsbrieven die echter waardevolle content bieden en je motiveren, inspireren of gewoon je dag een stukje leuker maken; die moet je hebben. Daarom deel ik mijn 5 favoriete nieuwsbrieven vandaag met jullie!

1. Thank God It Is Monday

Met stip op nummer 1 staat de nieuwsbrief van Thank God It Is Monday, oftewel Melle Bouwhuis. Die komt elke week op, je kunt het wel raden, maandag. Wanneer ik nog lichtelijk suf op maandagochtend achter mijn laptop kruip op het Fitgirlcode HQ, is daar altijd Melle’s nieuwsbrief om wat confetti, glitters en motivatie achter te laten. Het is dan ook altijd de eerste mail die ik open na het weekend zodat ik helemaal gekickstart ben voor een nieuwe week.

Wat kun je verwachten? Elke maandag een motiverende, inspirerende email met kleine opdrachtjes of een peptalk.

Schrijf je in voor haar nieuwsbrief op Thank God It Is Monday rechts in de sidebar.

2. Melyssa Griffin

Melyssa Griffin is één van mijn online heldinnen en mag niet in dit lijstje ontbreken. Ze is een ontzettende baas op het gebied van ondernemen, social media en nieuwsbrieven(!). Haar authentieke en oprechte manier van communiceren geeft mij het gevoel dat ze écht om haar subscribers geeft en hen ook daadwerkelijk waarde wilt bieden met haar nieuwsbrieven. (Ik volg ook een e-course van haar over het groeien van je nieuwsbrief lijst, ook een aanrader!)

Wat kun je verwachten? Een aantal nieuwsbrieven per week met waardevolle content over ondernemen, social media, of het groeien van jouw lijst.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief op haar website, daarmee krijg je ook direct toegang tot haar online library met allerlei free downloads!

3. Career Girl Daily

Career Girl Daily is een heerlijk platform voor alle Girlbosses (of noemen we het intussen niet meer zo?). Ze voorzien je van tips op het gebied van carrière, business, productiviteit, maar beauty en fashion komen ook voorbij. Hun nieuwsbrieven verwijzen je naar hun artikelen op de site zodat je niet zelf op zoek hoeft te gaan.

Wat kun je verwachten? Elke dag een nieuwsbrief met de leukste artikelen, waar altijd wel iets tussen zit.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief op Career Girl Daily.

4. Indigo Colton

Mensen om mij heen beschrijven mij vaak als erg gestructureerd en georganiseerd, maar Indigo Colton is in dat geval echt een soort Shelley 2.0. Zij leert business owners om hun sh*t te structureren en systematiseren zodat je geen onnodige tijd en energie meer verspilt. Voor mij klinkt dat als muziek in de oren, maar mocht het jou nog niet meteen overtuigen, bedenk dan hoe een opgeruimd (business) life jou nog meer tijd en productiviteit kan opleveren. Haar nieuwsbrieven leren je hier meer over.

Wat kun je verwachten? Af en toe een nieuwsbrief over systemen en hoe je ze voor je kunt laten werken.

Schrijf je in en check meteen haar blogposts op IndigoColton.com.

5. RockBoost

Last but definitely not least: RockBoost. Aranka en ik volgen een Growth Hacking cursus bij hen en deze mensen weten waar ze het over hebben. Heb je nog niet van growth hacking gehoord? Bij growth hacking experimenteer je op een fast pace om erachter te komen wat jouw meest effectieve en efficiënte manier is om je business snel te groeien. Zij inspireren elke dag met een korte growth hack tip in je inbox welke je direct kunt toepassen. Hoe vaak ik hun tips wel niet doorstuur naar de rest van het team!

Wat kun je verwachten? Elke dag een growth hacking tip in je inbox waar je ook echt iets mee kunt.

Check snel hun website om je in te schrijven voor de nieuwsbrief (je krijgt er nu ook een gratis e-book bij als je je inschrijft!).

Ik ben heel benieuwd hoe jullie over nieuwsbrieven denken en welke namen jij dagelijks tegenkomt in je inbox! En heb jij nog tips voor leuke nieuwsbrieven? Let me know in de comments!

Hi, ik ben Aranka

Ik help ondernemers een online business te groeien zonder gek te worden. Door bewezen technieken te delen om een online community te bouwen vol met ambassadeurs en klanten van jouw bedrijf.

GET SOCIAL

CATEGORIEËN

Nog niet genoeg gelezen? Here’s more

Passief inkomen hoe
Reels Instagram tips
Digitale producten verkopen
foto6