Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

F*ck it we’re going to L.A.

Twee chicks met een eigen bedrijf. Allebei dachten we op enig moment F*ck it ik ga het gewoon doen, we zijn in het diepe gesprongen en met vallen en opstaan onze droom achterna gegaan. Toen ik het bericht van Sophia Amoruso op Linkedin las dat er in 2017 een Girlboss event in L.A. kwam dachten wij allebei weer: F*ck it, we’re going to L.A.!

And we did! Vorige week vlogen Emilie Sobels van Hashtag Workmode en ik vlogen met Wow Air naar Los Angeles om samen met 500 power babes de allereerste Girlboss Rally bij te wonen. De auteur van het boek Girlboss, ondernemer en organisator van het event Sophia Amoruso opende met een memorabele, innemende en vooral herkenbare speech het event. Het thema van de dag: To define success on your own terms. Haar speech was een opvolging van grappige one liners en inspirerende quotes. Ze legde de lat hoog voor de sprekers die na haar kwamen. Maar alles aan het event overschreed mijn hoge verwachtingen. De sprekers, sfeer, het interieur, was zoals alles in L.A. tot in de kleinste details eng perfect.

En vandaag, op internationale vrouwen dag kan ik jullie de highlights laten zien van de Girlboss Rally. Want vooral vandaag is het extra belangrijk dat wij vieren dat we vrouwen zijn, van elkaar leren en motiveren. Emilie en ik hebben samen met de mannen van Stream My Event dag en nacht gewerkt om deze video voor jullie op tijd af te hebben. En ik moet zeggen, ik ben zo trots op het resultaat!

En, en, en, en eeeeen? Wat vond je ervan? Heb je gezien dat we haar ontmoet hebben (en dat ik totally starstruck was). Ik heb al onze avonturen in L.A. gefilmd en deze video komt over een week nadat ik mijn jetlag getrotseerd heb. Tot die tijd kun je deze video nog even op repeat zetten en delen met all je girlboss vriendinnen.

K, BYE

Hi, ik ben Aranka

Ik help ondernemers een online business te groeien zonder gek te worden. Door bewezen technieken te delen om een online community te bouwen vol met ambassadeurs en klanten van jouw bedrijf.

GET SOCIAL

CATEGORIEËN

Nog niet genoeg gelezen? Here’s more