Maak van jouw Instagram account een sales machine met de Instapreneur cursus voor ondernemers

Bespaar tijd en word al luisterend slimmer

Ik lees eigenlijk nooit, behalve als ik er iets aan heb. Mijn kast thuis bevat dus voornamelijk een hoop businessboeken, want dit is informatie die ik als ondernemer kan gebruiken! Maar ja, ik heb echt niet altijd tijd om te lezen, en zo’n dikke pil in je tas weegt ook nogal (naast mijn Macbook en andere essentiële items die ik sowieso al de hele dag meesjouw).

Een goede oplossing voor dit probleem (wat velen van jullie vast herkennen!) is de app Storytel. Met ruim 20.000 audioboeken in het assortiment kun je op elk moment van de dag naar je favoriete bundels luisteren. Gewoon op je telefoon.

Ik lees niet zo heel snel, dus voor mij zijn deze luisterboeken ideaal. Binnen een uur had ik ‘een boek uit’, waar ik normaal gesproken echt veel langer over zou doen. Toen ik laatst naar Londen vloog voor de lancering van Jogha op de webshop Fashercise, heb ik mijn tijd nuttig besteed en offline naar een boek zitten luisteren. Maar ook in de auto – wat ik normaal echt zonde van mijn tijd vind, want ik kan niks nuttigs uitvoeren terwijl ik rijd – kun je makkelijk zo’n luisterbundel aanzetten!

Ideaal vind ik de slaaptimer (hoe lang wil je naar een boek luisteren voordat hij automatisch stopt en het bedtijd is?), de beoordelingen en de boekenplank. Die laatste is een soort wishlist binnen je app, waar je alle covers alvast verzamelt zodat je ze later makkelijk terug kunt vinden. Voor iemands wiens hoofd al over loopt van to-do lijstjes is dit een handig steuntje in de rug.

Om je op weg te helpen welke businessboeken jij via de app zou moeten beluisteren, deel ik mijn boekenplank met je! In willekeurige volgorde:

  • Brian Tracy – Get Smart
  • Charles Chamberlain – The Power of Habit
  • Brian Tracy – The 21 Success Secrets of Self-Made Millionaires
  • Janet Lowe – Google Speaks
  • Arianna Huffington – Thrive
  • Simon Sinek – Start With Why

Wil jij nou ook deze app en het luisteren naar audioboeken uitproberen? Dat kan! Ik heb speciaal voor jullie geregeld dat je 30 dagen (in plaats van 14!) Storytel gratis kunt proberen. Zelf de luisterboeken proberen doe je door je in te schrijven via storytel.nl/arankaworld. En onder de (proef)abonnees worden 3 giftcards ter waarde van 3 maanden luisteren verloot!

Disclaimer: Deze blogpost is gesponsord en gemaakt in samenwerking met Storytel. Ook staat er een affiliate link in het artikel.

Hi, ik ben Aranka

Ik help ondernemers een online business te groeien zonder gek te worden. Door bewezen technieken te delen om een online community te bouwen vol met ambassadeurs en klanten van jouw bedrijf.

GET SOCIAL

CATEGORIEËN

Nog niet genoeg gelezen? Here’s more

Passief inkomen hoe
Reels Instagram tips
foto6
foto9